Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İstanbul 1. Bölge Seçim Startını Ümraniye’den Verdi

AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekilleri seçim startını Ümraniye’den verdi. Sevgi yürüyüşü ile başlayan programda halka hitap eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bazı partilerin seçim vaatlerini eleştirerek, “Hükümet...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 20:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekilleri seçim startını Ümraniye’den verdi. Sevgi yürüyüşü ile başlayan programda halka hitap eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bazı partilerin seçim vaatlerini eleştirerek, “Hükümet yönetmek ciddi bir iştir. Bilgi ister. Proje ister. Akıl ister” dedi.
AK Parti 1. Bölge Seçim startını Ümraniye’den ‘Sevgi Yürüyüşü’ ile verdi. Ümraniye’de AK Nokta önünde toplanan çok sayıda partili AK Partili milletvekilleri ile buluştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile çok sayıda partilinin katıldığı yürüyüş, Ümraniye meydanına kadar sürdü. Meydana gelen partililere burada AK Parti 1. Bölge milletvekilleri tanıtıldı. Seçim otobüsünün üzerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayları, vatandaşlara karanfil dağıttı. Seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslenen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, vatandaşlara vaatlerde bulunan partilileri eleştirdi. Güllüce, “Partilerden birisi o eski işportacıların yaptığı gibi diyor ki bunu alırsan bu bedava. Hatırlıyor musunuz? Öbür parti duyuyor 3 tane bedava. Böyle eşantiyonculukla devlet yönetilir mi? Hükümet yönetmek ciddi iştir. Bilgi ister. Hikmet ister. Proje ister. Akıl ister. Sevgi ister. Eşantiyon dağıtmakla, AK Parti’nin oluşturduğu bütçeyi 3 günde dağıtmayı vaat etmekle hükümet olunmaz. Hükümet olmadan önce proje yapmanız lazım. Oysa onların en büyük projesi ne biliyorsunuz değil mi. AK Parti’nin yaptıklarını ve yapacaklarını engelleme projesi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.