Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İlçe Başkanı Kayaalp sert çıktı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ortalıkta dolaşan dedikodulara sert bir açıklamayla tepki gösterdi.Hakan Kayaalp; kendilerinin ismini kullanarak Cumhur İttifakı dışındaki başka adaylara ve partilere...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İlçe Başkanı Kayaalp sert çıktı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ortalıkta dolaşan dedikodulara sert bir açıklamayla tepki gösterdi.

Hakan Kayaalp; kendilerinin ismini kullanarak Cumhur İttifakı dışındaki başka adaylara ve partilere oy istenildiğine ilişkin iddialara yanıt vererek, “Bizim adımızı kullanarak Cumhur İttifakı dışındaki isimlere ve partilere oy isteyenler namussuzdur, şerefsizdir ve bizden değildir. Biz hiçbir zaman davamıza ve liderlerimizin kurduğu Cumhur İttifakı’na ihanet etmedik, etmeyiz. Büyükşehirde Yücel Yılmaz başkanımızın, Ayvalık’ta da Dr. Nazmi Başaran başkanımızın, adaylıklarının açıklandığı ilk günde olduğu gibi bugün de ve sonuna kadar arkasındayız. Cumhur İttifakı liderlerimizin dediği gibi, pazara kadar değil mezara kadar olan bir birlikteliktir. Bu böyle bilinsin” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.