Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti il başkanları Şanlıurfa’da

Şanlıurfa'da yapılacak olan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için kabine üyesi 14 bakan ve il başkanları şehre geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleşecek olan toplantı öncesi şehirde güvenlik önlemleri...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti il başkanları Şanlıurfa’da
Şanlıurfa'da yapılacak olan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için kabine üyesi 14 bakan ve il başkanları şehre geldi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleşecek olan toplantı öncesi şehirde güvenlik önlemleri artırıldı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 3’sü düzenlenen mülteci çalıştayına katıldı. Çalıştay öncesi açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, bir milyon 600 bin Suriye’liye ev sahipliğinin yapıldığını hatırlattı. Kurtulmuş, bunların 420 bininin ise Şanlıurfa’da barındığını dile getirdi.

Açık kapı politikasının izleneceğini kaydeden Kurtulmuş, yeni güç dalgalarına karşı da hazırlıklı olduklarının altını çizdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve bakanlık genel müdürleri de Şanlıurfa Ticaret Odası ev sahipliğinde ekonomi zirvesi toplantısına katıldı. Türkiye’nin ekonomisi ile ilgili bilgiler paylaşan Zeybekçi, işsizlik oranının yükselişini çalışmak isteyenlerin sayısındaki artışa başladı. Şanlıurfalı iş adamları ise son teşvik paketinin uzatılması talebinde bulundu. İşadamları bürokraside yaşadıkları bazı sorunları da Bakan Zeybekçi’ye aktarma fırsatı buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.