Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Turası’ya veda

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 21 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti İlçe Kongresi’nde tekrar aday olmayacağını açıklayan İlçe Başkanı Salim Turası için veda yemeği düzenlendi.Hisarcık Esire Termal Turizm Merkezinde verilen...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Turası’ya veda

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 21 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti İlçe Kongresi’nde tekrar aday olmayacağını açıklayan İlçe Başkanı Salim Turası için veda yemeği düzenlendi.

Hisarcık Esire Termal Turizm Merkezinde verilen veda yemeğine Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Başkan Yardımcısı Süleyman Akçay, AK Parti İlçe Başkanı Turası, yeni başkan adayı Ali Var, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Belediye encümen üyeleri katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,”Bu yemeği veda yemeği olarak değil, vefa yemeği olarak nitelendiriyorum. Salim başkanımızın tekrar aday olmamasını ben bir ayrılık olarak görmüyorum. Yine birlik, beraberliğimiz ve diyalogumuz sürecektir. Görev süresince başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle el ele uyumlu bir çalışma yaparak Hisarcık için güzel hizmetlere imza attık. Verdiğiniz emek ve hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Kapımızın sizlere sonsuza kadar açık olacağının bilinmesini istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Yeni kongrede görev alacak Başkan adayımız Ali Var ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden “hayırlı olsun” diyorum” diye konuştu.

Daha sonra söz alan AK Parti İlçe Başkanı Turası,”Bu kutlu yolda 2014 yılından beri ilçemize hizmet için beraber çalıştık. İlçemizi bir yerlere getirme uğraşı içinde bazen ağladık, bazen güldük. Belediye Başkanımızın, encümen üyelerimizin, Kadın ve Gençlik Kollarının ve sizlerin özverili çalışmalarıyla görev yaptığımız süre zarfında gerekleşen 5 seçimden de başarıyla çıktık. Allah sizlerden razı olsun. Yeni seçilecek arkadaşlarla her zaman diyalog içerisinde olacağımızın ve hizmet için elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Yeni seçilecek Ali Var kardeşimize ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Yemek sonunda ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı, AK Parti İlçe Başkanı Turası’ya Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve AK Parti İlçe Başkan adayı Ali Var tarafından plaket verildi.(MA-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.