Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Grup Başkanvekili Korkmaz’dan Kılıçdaroğlu’na Tepki

Çanakkale İl Genel Meclisi’nin olağan toplantısında konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik kullandığı ifadelere tepki...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Grup Başkanvekili Korkmaz’dan Kılıçdaroğlu’na Tepki
Çanakkale İl Genel Meclisi’nin olağan toplantısında konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik kullandığı ifadelere tepki göstererek, "Bir anneye edilmeyecek lafları etti. Kendisi özür dilemelidir” dedi.
Kordonboyu’nda bulunan Su Perdesi’nin kaldırılması talebini de değerlendiren Korkmaz; “Su Perdesi’nde Güneydoğu’daki asker ve polislere destek klibi yayınlandıktan sonra kaldırılma girişimi başladı. Bunun sebebi Sur Belediyesi ile olan kardeşlik mi?” diye sordu.
Korkmaz, Su Perdesi’ni demir yığını olarak niteleyenlere tepki gösterek, “Çanakkale Kordonboyu’nda bulunan Su Perdesi zaman zaman görsel gösteriler yapıyor. Ben Çanakkale Kent Konseyi’nin aldığı kararlara baktım, inceledim. Bunun demir yığını olduğunu, görsel kirliliğe sebep olduğunu ve çevre açısından zarar verdiğine yönelik de çeşitli açıklamalar yapmış STK’lar. Olayların bu yönde gelişmesinde de Çanakkale Belediyesi’nin tavrı olduğu kanaati oluştu bende. Bu bir demir yığını değil, bir buçuk milyon liralık bir yapıdır. Çanakkale Savaşları’nın 100’üncü yıldönümünde ÇTSO ve İÇDAŞ işbirliğiyle koyulmuş ve çok güzel görteriler yapmaktadır. Bildiğiniz gibi Güneydoğu’da terör örgütüne yönelik süren operasyonlarla ilgili bir özel harekatçımız sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ‘Aşk Bodrum’da Yaşanıyor Güzelim’ şarkısını uyarlayarak asker ve polisimize destek olsun diye Su Perdesi’nde bir klip yayınlandı. Bunun haricinde orada mehter marşlarımız ve milli manevi duyguları ön plana çıkaracak şekilde bayrak gösterilerinin paylaşılıyor" dedi.
KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında kullandığı ifadelere de değinen Korkmaz, “Siyasi üslup ve ahlaka yakışmayacak şekilde hakaretlere şahit olduk. Türkiye’nin her yerinde Kılıçaroğlu’nun hakaretlerine vatandaşlarımız tepkilerini dile getirdi. Atatürk’ün kurduğu partinin genel başkanının bu tür edebi aşan ahlaksızca hakaret içeren sözlerini ben kınıyor ve Kılıçdaroğlu’nu da özre davet ediyorum. Hakaret ettiğiniz Ramazanoğlu’nun bırakın milletvekilliğini ve bakanlığını, sonuçta o bir anne. Bu konuyla ilgili meclisimizin ortak bir bildiri yayınlamalarını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.