Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Büyük bir infial oluşturmayı ve vatandaşlarımızı korku ve paniğe sevk etmeyi hedefleyen bu saldırıyı ve bu saldırının arkasındaki her türlü organizasyonu lanetliyorum” dedi.İnceöz, Atatürk...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Büyük bir infial oluşturmayı ve vatandaşlarımızı korku ve paniğe sevk etmeyi hedefleyen bu saldırıyı ve bu saldırının arkasındaki her türlü organizasyonu lanetliyorum” dedi.
İnceöz, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İnceöz, Türkiye’nin bölgesel gelişmelerdeki rolünün zayıflatılmasının, milletin terörle mücadele konusundaki kararlılığını baltalamayı ve terörle mücadelede Türkiye’nin elinin kolunun bağlanmasını hedefleyen bir terör saldırısının gerçekleştirildiğini belirterek, “Öncelikle, büyük bir infial oluşturmayı ve vatandaşlarımızı korku ve paniğe sevk etmeyi hedefleyen bu saldırıyı ve bu saldırının arkasındaki her türlü organizasyonu lanetliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
İnceöz şunları kaydetti:
“Saldırı, komşuları ve bölge ülkeleri ile ilişkilerinde önemli bir normalleşme sürecine giren, dostları artırma düşmanları azaltma siyasetinde kararlılıkla ilerleyen, gerek bölge gerekse dünya barışının tesisinde etkisi her geçen gün daha da artan ülkemize istikamet çizme, bu yöndeki politikalarımızı dizayn etme ve en nihayetinde de ülkemize diz çöktürme gayretinin bir parçasıdır. Terör saldırıları kadar, bu saldırılar üzerinden siyasi rant peşinde koşan, teröristleri görmezden gelerek cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve güvenlik güçlerimize dil uzatan çevrelerin tutumu tehlikeli buluyor ve kınıyorum. Bir kez daha Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını lanetliyor, Türkiye’nin terörle mücadeledeki azim ve kararlılığını sonuna kadar sürdüreceğinden milletimizin emin olmasını istiyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.