Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: "HDP, Bahoz Erdal’ın da taziyesine gidecek mi?"

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, "Terörü adeta destekler konumdaki HDP, Erdal’ın da cenazesine, taziyesine gidecek mi?" dedi.Ramazan Bayramı boyunca Çanakkale’de yaptığı köy ziyaretlerini sürdüren AK...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, "Terörü adeta destekler konumdaki HDP, Erdal’ın da cenazesine, taziyesine gidecek mi?" dedi.
Ramazan Bayramı boyunca Çanakkale’de yaptığı köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan’ın da katıldığı programda terörle mücadelede gelinen süreci değerlendirdi. Turan, benzerine çok sık görülmemiş bir koordinasyonla güvenlik güçleri, istihbarat teşkilatı, korucular, asker, polis, milletin desteği ve siyasi iradenin kararlılığıyla terörle mücadelenin yürütüldüğünü belirtti.
Turan, "Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirilmesi, PKK’nın en önemli yöneticilerinden Bahoz Erdal’ın öldürülmesi bu koordinasyonun ve kararlılığın ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. PKK için çember daralmıştır. PKK’nın sözde üst düzey yöneticisinin öldürülmesi terörle mücadelede farklı bir boyuta geçildiğini gösteriyor. Çember daha da daralacak" dedi.
"HDP, Erdal’ın da cenazesi ve taziyesine gidecek mi?"
HDP’nin teröre karşı tavır koymamasını eleştiren Turan, "Teröristlerin cenazesine, taziyesine gidenler Bahoz Erdal konusunda nasıl bir duruş sergileyecekler hep beraber göreceğiz. Terörü adeta destekler konumdaki HDP, Erdal’ın da cenazesine, taziyesine gidecek mi?" diye sordu.
"Bu mücadelede Kürt kardeşlerimize de büyük görev düşüyor" diyen Turan, Şırnak’ın kaderinin Çanakkale’den farklı olmadığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.