Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı, MHP Grup Başkanvekili Vural İle Görüştü

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile görüşen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Özellikle bir siyasi iradeden Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kaçındığını gösteriyor" dedi.MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural,...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile görüşen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Özellikle bir siyasi iradeden Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kaçındığını gösteriyor" dedi.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile görüşmesi sonrası bir açıklama yaptı. Vural, AK Parti’nin dokunulmazlıklar konusunda kendilerine geldiğini belirterek, "Terörle ilgili fezlekelerde milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması iradesini parlamentoda yapalım, dokunulmazlıkların kalıcı olarak sınırlandırılmasına ilişkin yasa değişikliği hangi seviyede öngörülüyorsa bu konudaki mutabakatı geçirelim beyanında bulunduk. Partimizin yetkili kurullarında değerlendirmek üzere kendilerine ileteceğim" dedi.
Vural, AK Parti ve CHP’nin siyasi bir iradeden kaçındığını öne sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.