Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: “Rusya’nın Bu Yaklaşımını Doğru Bulmuyoruz”

Rusya’nın Suriye’ye Yaptığı Hava Saldırılarını Değerlendiren Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Herkesin Sorumlu Davranması Gerektiğini Söyleyerek, “kesinlikle Zalim Eset Yönetimini Destekleyen Ve Işid Bahanesiyle Özgür Suriye Ordusu'na Müdahale Eden Rusya’nın Bu Yaklaşımını Doğru Bulmuyoruz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: “Rusya’nın Bu Yaklaşımını Doğru Bulmuyoruz”
Rusya’nın Suriye’ye yaptığı hava saldırılarını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, herkesin sorumlu davranması gerektiğini söyleyerek, “Kesinlikle zalim Eset yönetimini destekleyen ve IŞİD bahanesiyle Özgür Suriye Ordusu’na müdahale eden Rusya’nın bu yaklaşımını doğru bulmuyoruz” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekil Ahmet Aydın, Rusya’nın Suriye’ye yaptığı hava saldırılarını değerlendirdi. Herkesin uluslararası hukuka riayet etmesi gerektiğinin altını çizen Aydın, uluslararası kuralların çiğnenmemesi gerektiğini söyledi. Aydın, “Uluslararası kurallar çiğnenmemesi lazım. Bu konuda Rusya’yı ve diğer ülkeleri hassasiyete davet ediyoruz. Kesinlikle zalim Eset yönetimini destekleyen ve IŞİD bahanesiyle Özgür Suriye Ordusu’na müdahale eden Rusya’nın bu yaklaşımını doğru bulmuyoruz. Uluslararası hukuk açısından da doğru değil bu. Uluslararası barış açsından da, adalet açısından da bütün bu kuralları zorlayan, kuralları ihlal eden bu yaklaşımı kabul etmek mümkün değildir. Diliyoruz ve umuyoruz ki en kısa zamanda herkesin ve her ülkenin sağduyulu davranması lazım. Oluşabilecek yeni sıkıntılara, krizlere meydan verilmemesi lazım. Bu bakımdan Rusya’yı hassasiyete davet ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.