Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Giresun’da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından 26. Dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, HDP’yi eleştirerek, “HDP PKK’nın legal uzantısı, ikiyüzlü...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2015 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2015 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından 26. Dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, HDP’yi eleştirerek, “HDP PKK’nın legal uzantısı, ikiyüzlü bir parti” dedi.
19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıile başlayan toplantıda Bulancak Belediyesi Mehteran Takımı da gösteri sundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, “7 Haziran seçimlerinden sonra istediğimiz sonucu alamamış olmanın verdiği üzüntüyle birlikte maalesef ülkemizin de içinden geçtiği zor dönemi görünce bizler teşkilat mensubu olarak hepimiz bir parça üzüntü hissettik. Ama bugün Allah karşımıza bir fırsat çıkardı, 7 Haziran seçimlerinin tekrarı için 1 Kasım’da yeniden sandığa gidiyoruz” dedi.
Milletvekili adaylarının konuşmalarının ardından son olarak kürsüye eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli çıktı. “Hem ülke olarak hem de Giresun olarak hedeflerimiz çok daha büyük” diyen Canikli, “1 Haziran’da yeniden başlıyoruz. Artık başka hedefler insanımızı tatmin etmiyor. Türkiye’ye yetmiyor, bundan sonra hedeflerimiz çok daha büyük. 2002 yılından sonra 14 yıl içerisinde Türkiye üçz kat zenginleşti. Kişi başına düşen milli gelir 3 bin 400 dolardan 10 bin dolar üzerine çıktı” ifadelerini kullandı.
“HDP PKK’NIN LEGAL UZANTISI, İKİYÜZLÜ BİR PARTİ”
HDP’yi de eleştiren Canikli, “HDP terörün içinde, teröristin içinde, sürekli onlarla beraber bir siyasi parti ama teröre her türlü desteği veriyor. Teröre maalesef hayır diyemiyor, karşı çıkamıyor. İkiyüzlü bir siyasi parti, ikiyüzlü bir siyaset izliyor. Zaman zaman cici çocuk pozlarına bürünüyor ama onun bir maskesi. Terör örgütünün uzantısı bugüne kadar sıfatını ortadan kaldıracak hiçbir adım atmadı, hiçbir söylemde bulunmadı” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından tüm adaylar sahneye çıkarak partilileri selamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.