Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş:

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Malatya’nın teşkilatlanma açısından diğer illere her zaman örnek olduğunu ifade ederek, “Malatya’da yüzde 70’lere ulaşan bir oy oranı var, bizler bu yüzde 70 oyun nasıl...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Malatya’nın teşkilatlanma açısından diğer illere her zaman örnek olduğunu ifade ederek, “Malatya’da yüzde 70’lere ulaşan bir oy oranı var, bizler bu yüzde 70 oyun nasıl alındığını sizden öğrenmeye geldik” diye konuştu.
İl Gençlik Kolları teşkilatı ile istişarelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ecertaş, 6 ay önce göreve geldiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren de bütün illerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Malatya’ya gelmemiş olmakla çok büyük hata yapmışız, öncelikle onun için herkesten özür diliyorum” ifadelerini kullandı. Bu tür gezilerin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Ecertaş, “Bu gezilerde değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Her gittiğimiz ilin Gençlik Kolları başkanlarına ‘bizden razı mısınız’ ‘genel merkez olarak elimizden geleni yapıyor muyuz?’ diye sorular soruyoruz. Aynı zamanda illerde yapılan çalışmaları değerlendiriyoruz. Bir ilde yapılan güzel bir uygulamayı diğer illere de uygulamaya çalışıyoruz ama her yerin kendi dinamiği farklı. Bizim amacımız toplumdaki tüm gençlere ulaşmak. Malatya bu konularda güzel işler yapıyor, Malatya’da yüzde 70’lere ulaşan bir oy oranı var. Bizler bu yüzde 70 oyun nasıl alındığını sizlerden öğrenmeye geldik” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile beraber iyi bir çalışma ve uyum içerisinde olduklarını söyleyerek, "7 Haziran ve 1 Kasım gibi iki tane çok büyük seçim geçirdik. Bu seçimlerde teşkilatlarımız gayet fedakar ve özverili olarak çalıştılar, seçimlerde özellikle gençlik kollarımızın büyük emekleri var. Ben sizin şahsınızda hepsine teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.