Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bingöl’de

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bingölümüzün uzun yıllardır beklediği doğalgaz kent merkezine ulaştı” dedi.AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bingölümüzün uzun yıllardır beklediği doğalgaz kent merkezine ulaştı” dedi.
AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, doğalgaz çalışmalarının kent merkezine ulaşmasından dolayı düzenlenen açılış törenine katıldı. İnalı Mahallesi’nde düzenlenen törende konuşan Yılmaz, “Bingölümüz uzun zamandır doğalgaz bekliyordu ve artık doğalgaz Bingöl’e geldi diyebiliriz. Doğalgaz çalışmalarında tesisat ve dağıtım belli bir süreç içerisinde gerçekleştirilmiş olacak. Ben bu hizmetin şehrimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Doğalgazın hava kalitesi anlamında çok önemli olduğuna vurgu yapan Yılmaz, “Doğalgazın kullanıldığı illerde özellikle kış aylarında hava kalitesinde çok ciddi iyileştirmeler olduğunu görüyoruz. Özellikle okul ve kamu kurumlarının olduğu bölgelerde eğer kömür kaliteli değilse ciddi bir hava kirliliği oluyor. Doğalgazla birlikte bu kirlilik ortadan kalkmış olacak. Doğalgaz sadece ısıtmada kullanılmıyor, aynı zamanda mutfak ve banyoda da kullanılıyor. Çok daha ucuza artık zahmetlere girmeden bu hizmetlere kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.
Programa Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.