Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Şemdinli’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Hakkari’nin Şemdinli ilçesine geldi. Soylu, "Ne 2023’ ten vazgeçtik, ne 2053, ne de 2071’den vazgeçtik. Bizler durmadan yolumuza ve hedeflerimize devam...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Hakkari’nin Şemdinli ilçesine geldi. Soylu, "Ne 2023’ ten vazgeçtik, ne 2053, ne de 2071’den vazgeçtik. Bizler durmadan yolumuza ve hedeflerimize devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Hakkari’nin Yüksekova ilçesinden sonra Irak ve İran sınırında bulunan Şemdinli ilçesine geçti. Buradan Şemdinli ilçe parti binasına geçen Soylu parti teşkilatı ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Soylu, "Öncelikli hedefimiz Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak ve aynı zamanda Türkiye’nin 13 yıldır kazanımlarını sürdürmektir. Bu ülkenin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve ilerleyişini devam edeceğiz. Ne 2023’ ten vazgeçtik, ne 2053, ne de 2071’den vazgeçtik. Bizler durmadan yolumuza ve hedeflerimize devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Bir çok şer odaklar her türlü yola başvurarak birbirimizi ayırmaya ve düşman etmeye çalışacak. Biz bu ülkeye 13 yıldır demokrasi vaat ettik. Şimdi bundan sonra da bunu yapacağız. Türkiye’yi Suriye, Gürcistan gibi, ekonomik anlamda Yunanistan gibi yapmaya çalıştılar başaramadılar. Türkiye’nin şifresi huzur ve istikrardır bunu da kimse bozamaz. Bizler hiçbir zaman huzurdan vazgeçmiyeceğiz" dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Soylu ve beraberindekiler daha sonra ikindi namazını Şemdinli’de Kılıç Mahallesi’nde bulunan Celal Özel Camisinde kıldı. Daha sonra esnafları dolaşan heyet ve beraberindekiler iftar için Kuzey Irak sınırında bulunan Derecik beldesine gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.