Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kılıçdaroğlu’nu Kınadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadı.Özdağ, yayımladığı kınama mesajında, “CHP Genel...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadı.
Özdağ, yayımladığı kınama mesajında, “CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza ilişkin kullandığı sözleri şiddetle kınıyorum. Bu çirkin sözleri kendisine havale ederek, Hz. Mevlana’nın, ‘Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar’ sözlerini hatırlatmak istiyorum. Bu sözler Kılıçdaroğlu’nun kendi iç çirkinliğinin dışa vurması olarak kayıtlara geçmiştir. Bu çirkin sözlere ilişkin söylenecek tek söz, ‘üslub-i beyan ayniyle insan’dır” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu’nu özür dilemeye davet eden Özdağ, açıklamasında şunları belirtti:
“Bu vukuat Kılıçdaroğlu ve kafadarlarının işlediği ilk kusur değildir, ben şahsen son olacağı kanaatini de taşımamaktayım. Kılıçdaroğlu’nun unutmaması gerekir ki, suçlarda şahsilik esastır. İnsanlar işledikleri suçlardan kendileri sorumludurlar. Sayın Bakanın bu hususta kabahati yoktur, kendisi gerekli tepkiyi hem Bakanlığı, hem bayan olması hem de bir anne olması sebebiyle zaten vermiştir. Sayın Bakan bu konudaki duruşunu ‘sıfır tolerans’ sözleri ile göstermiş, suçluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini ve kendisinin de takipçisi olacağını ifade etmiştir.
Hezimetleri ve söylemleri ile Türk siyasi tarihinin en başarısız parti lideri olarak tarihe geçen Kılıçdaroğlu’nun kendisinin de bu sözlerini ilerleyen yıllarda utançla hatırlayacağını düşünmekteyim. Bu açıklamaların Kılıçdaroğlu’nun ailesindeki kadınları ve CHP mensubu tüm kadınları da rahatsız ettiğini tahmin ediyorum. Bu sebeple CHP liderinin Sayın Bakan’dan ve tüm kadınlardan özür dilemeye davet ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.