Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan’dan şehit evine ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Irak sınırından teröristlerce atılan füzeli saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Bülent Alp’in Adana’nın Kozan ilçesine...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan’dan şehit evine ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Irak sınırından teröristlerce atılan füzeli saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Bülent Alp’in Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Hacıbeyli Mahallesi’ndeki baba ocağına taziyede ziyaretinde bulundu

Genel Başkan Yardımcısı Kan ve beraberindekiler, ilk olarak şehidin babası Mahmut Alp’e başsağlığı dileyerek acısını paylaştılar. Ziyarette Kan ve beraberindeki heyete çay ikramında bulunuldu. Ziyaret daha sonra şehitler için okunan dualarla devam etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, kendisi de bir dua ederek şehit Bülent Alp ve tüm şehitlerin anısına ve yine Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatına katılan askerlerimizin sağ salim başarılı bir şekilde yurdumuza dönebilmesi için dua etti.

Yapılan duanın ardından Kan ve beraberindeki heyet daha sonra şehidin annesi Müşerref Alp’in acılarını paylaşarak başsağlığı dileğinde bulunup, Alp ailesine yanlarında getirmiş oldukları içerisinde Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim bulunan bohçayı hediye ettiler.

Kan, şehidin kardeşi 7 yaşındaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi Muhammet Alp’i severek oyuncaklar hediye etti. Şehidin kardeşi Muhammet Alp, Genel Başkan Yardımcısı Kan ve beraberindeki heyetin ’bir isteğin var mı’ sorusu üzerine tablet bilgisayar istedi. Şehidin kardeşinin isteğine İl Başkanı Fikret Yeni anında cevap vererek, "Tabletin bana ait hemen göndereceğim" diyerek AK Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek’e talimat verdi.

Ziyaret sonrası Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyet şehidin evinden ayrıldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.