Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu: "Onlar Öldürmek İçin Biz Yaşatmak İçin Uğraşıyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "Son dönemde terör örgütü haince tuzaklarla şehirlerin içinde sokakların içinde çukurlar kazarak evlerin içine mayınlar döşeyerek insanımızın huzurunu ve geleceğini karartan eylemler...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "Son dönemde terör örgütü haince tuzaklarla şehirlerin içinde sokakların içinde çukurlar kazarak evlerin içine mayınlar döşeyerek insanımızın huzurunu ve geleceğini karartan eylemler yapma girişiminde bulundu. Ama milletimiz yine devletinden yana. Birlik ve beraberlikten yana tavrını son derece net bir şekilde ortaya koydu. Onlar öldürmek için biz yaşatmak için uğraşıyoruz. Onlar ayrıştırmak biz bütünleştirmek için uğraşıyoruz. Onlar küçültüp dağıtmak için uğraşıyor. Biz bütünleştirip büyütmek için uğraşıyoruz. İnşallah bunu hep beraber tarihi geçmişte nasıl başardıysak yarınlarda da yine hep beraber başaracağız" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Batman’a geldi.
Hava yolu ile kente gelen Müezzinoğlu’nu havaalanında, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum ve kuruluş müdürleri ile partililer karşıladı.
Buradan Ak Parti İl Başkanlığına geçen Müezzinoğlu, partililerle bir araya gelerek gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Ay yıldızlı bayrağın gölgesinde istikbale yürüyeceklerini belirten Müezzinoğlu, “Bu ülkenin her köşesi bizim için anlamlıdır ve değerlidir. Her köşesindeki insanımız da bizim kardeşimizdir. Türkiye Cumhuriyeti ve milletimizin üzerinde geçmişten bugüne hep hesaplar yapıldı, tuzaklar kuruldu. Hep ayrıştırmak isteyenler oldu. Ama milletin sağduyusu buna asla fırsat vermedi" dedi.
Terör olaylarına değinen Müezzinoğlu, şöyle devam etti: “Son dönemde terör örgütü, haince tuzaklarla şehirlerin içinde sokakların içinde çukurlar kazarak evlerin içine mayınlar döşeyerek insanımızın huzurunu ve geleceğini karartan eylemler yapma girişiminde bulundu. Ama milletimiz yine devletinden yana. Birlik ve beraberlikten yana tavrını son derece net bir şekilde ortaya koydu. Onlar öldürmek için biz yaşatmak için uğraşıyoruz. Onlar ayrıştırmak biz bütünleştirmek için uğraşıyoruz. Onlar küçültüp dağıtmak için uğraşıyor. Biz bütünleştirip büyütmek için uğraşıyoruz. İnşallah bunu hep beraber tarihi geçmişte nasıl başardıysak yarınlarda da yine hep beraber başaracağız.”
Ramazan ayı dolayısıyla milletin sofrasına misafir olduklarını anlatan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: “Bu anlamda bu Ramazan ayında hem insanımızın sofralarında olmak sofraları vesile kılarak gönüllerde olabilmeyi gönül bağı kurabilmeyi ve inanç değerlerimizin en özelliği ’Müminler, Müslümanlar ancak kardeştir’ hükmü gereği kardeşliğimizi güçlendirecek bu adımları attık. Bu durumda gerçekten çok sıcak ve samimi geri dönüşler aldık. İnanıyorum ki bundan sonraki dönem ülkemizde terörün bittiği teröristin hak ettiği dersi aldığı çekip gittiği huzurlu günlerin güçlendiği gelecek hayallerinin ve hedeflerinin netleştiği bir döneme vesile olacaktır. Milletimizle birlikte özellikle AK Parti kadroları olarak kurulduğumuz günden beri hep kardeşlik dedik. Birlik beraberlik dedik. Büyük Türkiye, büyük millet dedik. Büyük hedefler dedik. Bu nedenle hep beraber yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz. Batman bu anlamda AK Parti döneminde büyük yatırımlar aldı. Derdimiz daha iyisini yapmak. Bundan rahatsızlık duyanların ayrıştırmak, bölmek, parçalamak gibi bir derdi var. Aslında onlar değil onlar bir maşa. Onları maşa olarak da kullananlara da fırsat vermemek lazım. İnşallah önümüzdeki süreç o güçlü hedeflere yürüyeceğimiz günlere vesile olur.”
Lice’deki büyük operasyonla ilgili kendisine yöneltilen soruya ise Müezzinoğlu şöyle cevap verdi:
“Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına, ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Doğa katliamı, insan katliamı yapan bir anlayışın ’doğa katliamı’ tabirini kullanmasını çok insanice bulmuyorum, çok vicdanice de bulmuyorum. Orada Hint kenevirleri kuşları beslemek için mi yapılıyor? İnsan katliamı, gençleri uyuşturarak katlediyorlar. Nereye gidiyor o Hint kenevirleri? Kuş yetiştirmek için mi ördek veya kaz yetiştirmek için mi yetiştiriliyor? Gençleri uyuşturarak, gençlik katliamını yapan bir zihniyet, Hint kenevirlerinin yok edilmesine ’doğa katliamı’ diyorsa onların doğayla da alakası yok insanla da alakası yoktur. Ormanlar canımız ciğerimizdir. AK Parti olarak doğaya önem veriyoruz. Yaklaşık 3 milyar ağaç dikmiş ve orman alanları genişletmişizdir.”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu’na, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Batman ziyaretinde kendisine eşlik etti.
Müezzinoğlu daha sonra Batman Valiliğini ziyaret ederek, Vali Ahmet Deniz’den çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Müezzinoğlu’nun, AK Parti tarafından düzenlenmesi planlanan iftar yemeğine katılacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.