Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Erol Kaya, “Ülkenin bütünlüğüne kast eden ve uluslar arası bağlantısı olan bir darbe girişimine engel oldu. Millet canı pahasına darbecileri devirdi” dedi.Kaya, TBMM’de basın...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Erol Kaya, “Ülkenin bütünlüğüne kast eden ve uluslar arası bağlantısı olan bir darbe girişimine engel oldu. Millet canı pahasına darbecileri devirdi” dedi.
Kaya, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek, dün yaşanan darbe girişimini değerlendirdi. Kaya, “Milletimiz istiklal ve istiklal mücadelesi vardı. Ülkenin bütünlüğüne kast eden ve uluslar arası bağlantısı olan bir darbe girişimine engel oldu. Millet canı pahasına darbecileri devirdi. Ancak tehlike henüz geçmiş değildir. Psikolojik üstünlüğü kaybetmemek açısından millet olarak Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın gösterdiği istikamette sokaklarda, meydanlarda olmaya devam etmek zorundayız” ifadesini kullandı.
Kaya şunları kaydetti:
“AK Parti Yerel yönetimler başkanı olarak başta AK Partili Belediyeler olmak üzere sağduyu sahibi Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli tüm Belediye Başkanları’nı davet ediyorum. Bu demokrasi savaşında halkımızın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplu taşıma araçlarını önümüzdeki üç gün boyunca ücretsiz yapması. Anons ve lojistik ve bunun gibi amaçlar için Belediye araçlarının sahada hazır bulundurulması, toplu taşıma araçlarının nöbetleşerek sabahlara kadar hizmet vermesi. meydanlarda demokrasi mücadelesi veren vatandaşlarımızın kumanya, su ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan edilmesini rica ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.