Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan: 2019, Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının seçim yılı olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019’un Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının seçim yılı olacağını ifade etti.Karacan, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karacan, parti binası girişinde AK Parti Kütahya...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan: 2019, Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının seçim yılı olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019’un Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının seçim yılı olacağını ifade etti.

Karacan, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karacan, parti binası girişinde AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Ahmet Tan ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ahmet Batur ve partililer tarafından karşılandı.

Karacan, burada yaptığı konuşmada, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılarak, teşkilatın her zamankinden daha fazla birbirine kenetlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye ve İslam coğrafyası için 2019’un önemli bir yıl olduğunu vurgulayan Harun Karacan, "2019 yılı hepimiz için önemli bir yıl olacak. 2019 yılında sadece belediye, milletvekili ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimimiz yok. 2019, Türkiye’nin ve İslam coğrafyasının bir seçim yılıdır. Mağdurlara, mazlumlara kol kanat geren Türkiye’nin var olma, yok olma mücadelesidir. İnsanoğlu beşer şaşar. Bazen hissiyatlarımıza yenik düşebiliriz. Bazen beğenmediğimiz kişiler olabilir, kırgınlıklar olabilir. Kişiler fanidir. Bizim için mühim olan davadır. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birer yol arkadaşıyız. Kırgınlığımız mı var? 2019’dan sonra hesabına bakarız. Ülkemizin, İslam coğrafyasının, mağdurların ve mazlumların sesi olabilmesi için 2019’daki 3 seçimi rahatlıkla atlatmamız gerekiyor. Bu nedenle birbirimizle kenetlenmemiz lazım. Milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, parti yöneticilerimizin herkesin hatası olabilir. Ama gönlü kırılanların tekrar gönlünü, kalbini almamız gerekir" diye konuştu.

Karacan’a ziyaret sonrası Başkan Ali Çetinaş tarafından Kütahya çinisi hediye edildi.

Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelen Karacan, Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu da ziyaret etti.(EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.