Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin: “Bu teröristlere dur diyen bu ülkenin gençleri olmuştur”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "Bu teröristlere dur diyen bu ülkenin gençleri olmuştur” dedi.SERVER Vakfı’nın 16’ncısını düzenlediği Kitap Özendirme ve Sevdirme Yarışması’nın Ödül töreni Mamak Necmettin Erbakan...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "Bu teröristlere dur diyen bu ülkenin gençleri olmuştur” dedi.
SERVER Vakfı’nın 16’ncısını düzenlediği Kitap Özendirme ve Sevdirme Yarışması’nın Ödül töreni Mamak Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve çok sayıda kişi katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, okuma alışkanlığının güçlü ve sağlıklı bir karakterin ön koşulu olduğunu belirterek, “Eğer okursak, çevremizi, dünyamızı daha iyi anlayabiliriz” ifadelerini kullandı.
15 Temmuz darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şahin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Sapkın Fethullahçı terör örgütünün özellikle devlet içinde örgütlenmiş teröristleri tarafından şanlı Türk ordusunun üniformasını üzerlerine geçirerek kirleten o teröristleri tarafından seçilmiş meşru hükümetin al aşağı edilmek istendiğini, millet iradesinin ayaklar alına alınmak istendiğini, ülkemizin işgal edilmek istendiğini hep birlikte gördük, yaşadık. O gün Allah’a hamd olsun ki sokakları, meydanları dolduran çıplak ayakla, yalın elle bu teröristlere dur diyen bu ülkenin en başta gençleri olmuştur.”
Devletini, milletini seven gençler sayesinde 15 Temmuz darbe girişiminin önlendiğini savunan Şahin, “Zaman zaman bu ülkenin gençliği ile ilgili bazı soru işaretleri oluşuyor kafalarda. Ancak bu ülkenin gençleri, mayalarını ne kadar sağlam olduğunu ülkesini, devletini, milletini ne kadar önemsediğini 15 Temmuz’da görmüştür” açıklamasında bulundu.
Şahin, konuşmasının ardından SERVER Vakfı’nın 16’ncısını düzenlediği Kitap Özendirme ve Sevdirme Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.