Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 16 Nisan referandumundan ’evet’ çıkması halinde Türkiye’nin ekonomik ve siyasi olarak çok daha güçlü bir noktaya geleceğini söyledi.AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 16 Nisan referandumundan ’evet’ çıkması halinde Türkiye’nin ekonomik ve siyasi olarak çok daha güçlü bir noktaya geleceğini söyledi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, kadın ve gençlik kolları başkanları da hazır bulundu. Ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaya, “Türkiye’de 16 Nisan referandum süreci Türk siyasi tarihinde çok önemli bir süreç. Bundan sonra bu ülkede istikrar hakim olacak. 5 yılda bir seçim yapılan ve seçilen kim olursa olsun tek başına iktidar olduğu ve güçlü bir hükümetlerin kurulduğu bir döneme yürüyoruz. ’Hayır’ diyenlerin ’hayır’ demesinin altında yatan en büyük neden başarısız olanların siyasette yeri olmayacak, tasfiye olacaklar. ‘Beş defa gittim, yedi defa yenildim, sekizinci defa geliyorum’ olmayacak. Bir insan seçime gittiğinde başarısız olunca ne bir partinin genel başkanlığı ne de adaylığı mümkün değil. Türkiye’de şu anda bin 397 belediye bulunuyor. Bu belediyeler Türkiye Cumhuriyetinin bütçesinin neredeyse yüzde 25’ini kullanıyor. ’Hayır’ diyenlerin kıyameti kopardığı nokta buradadır. Millet iktidar olacak, milletin istemedikleri tasfiye olacak. Millet bizi bizden daha iyi, bu ülkeyi bizden daha iyi biliyor. Anketler yüzde 55 ile 56 diyor ama saha çalışmaları çok daha iyi. AK Parti sahaya yeni inmeye başladı. İnşallah 2007 referandumunda gördüğümüz Cumhurbaşkanlığı seçim süreciyle başlayan süreç 10 yıl sonra artık tamamlayıcısı olan 2017 referandumu ile tamamlamış olarak. Türkiye; ekonomik ve siyasi olarak çok daha güçlü bir noktaya gelecek. Bu güç hiçbir zaman cumhurbaşkanının güçlü olması demek değildir. Birilerinin bu işi sulandırmak için söylediklerine itibar etmeyiniz. Bu güç tamamen bu ülkenin, milletin ve devletin gücü olacaktır. Tartışmasız iktidar olacaktır. Sandığa geleceğiz cumhurbaşkanını seçeceğiz ve sabahına hükümet kurulacak. 7 Haziran’da koalisyon çıktı. Çıkan koalisyonda AK Parti, uzun bir süre Cumhuriyet Halk Partisi ile görüşme yaptı. Sanayicimiz, tacirlerimiz ve yabancı yatırımcılar belirsizlikten etkilendi. Bundan sonraki süreçte Türkiye çok daha güçlü, hızlı büyüyen ve kalkınan bir ülke olacaktır” dedi.

Ziyarette Belediye Başkanı Salih Hızlı, günün anısına Erol Kaya’ya Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un 45 numaralı Erol Kaya yazılı yeşil-siyah çubuklu formasını ve Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinin ürettiği çiniyi takdim etti. Program sonrası Erol Kaya ve beraberindekiler, Akhisar Gıda ve Tekstilciler Sitesini ziyaret ederek, daha sonra Soma’ya hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.