Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Çukur siyaseti yapanlar çukurlara gömüldü”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, çukur siyaseti yapanların çukurlara gömüldüğünü belirtti.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Mardin’de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak valiliği...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Çukur siyaseti yapanlar çukurlara gömüldü”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, çukur siyaseti yapanların çukurlara gömüldüğünü belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Mardin’de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak valiliği ziyaret eden Çalık, Vali Mustafa Yaman ile yaptığı görüşmenin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti. Çalık, daha sonra Artuklu Öğretmen Evinde yapılan “Kadınlar Soruyor” programına katıldı. Programda konuşan Çalık, kardeşliğin en önemli adreslerinden birisinin Mardin olduğunu belirterek, bu kardeşliği terörize etmek isteyenlerin ve ülkeyi terör örgütlerine teslim etmek isteyenlerin olduğunu ifade etti. Bu konuda Mardin’in çok ciddi direnç gösterdiğini ifade eden Çalık, çukur siyasetine izin vermeyen Kızıltepe başta olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür etmek istediğini belirtti. AK Parti’nin çukur siyasetinin asla olmadığını ve olmayacağını vurgulayan Çalık, “Necip Fazıl’ın söylemiş olduğu bir söz var, ‘Alçaklık bir seviyedir ve esas olan alçaklık seviyesinin altına düşen çukurluktur.’ HDP’nin yapmış olduğu bu çukur siyaseti, maalesef Mardin’e de hizmetin gelmesinde en önemli engel haline geldi. Biz yolları, köprüleri yaparken, köprüleri ve barajları yıkan anlayış maalesef çukur siyasetiyle engellenmek istendi. UNESCO’ya aday şehrimiz olan Mardin’in bütün uluslararası alana ve turistlere açık olduğunu belirtmek isterim. Yatırımcılarımızın da Cazibe Merkezleri Programı içinde olan Mardin’in turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesi bizim için çok önemlidir. Artık çukur siyaseti yapanlar çukurlara gömüldü. Şimdi yeniden yarım kalmış olan icraatlara devam etme günüdür. 15 yılda Mardin’e 20 katrilyonluk yatırım yapmışız” dedi.

Milletin birliği ve beraberliği için referandumda “evet” diyeceklerini anlatan Çalık, “16 Nisan’daki evet, terör örgütlerinin söylemiş olduğu ‘hayır’ın karşısında durduğu ‘evet’ olacak. Avrupa’nın son bir ayda gerçek yüzünü gösterdiği ve ‘hayır’ kampanyası yapanlara nasıl destek verirken, bakanlarımıza nasıl engel olduklarını gördük. Avrupa’nın cevabını Mardin 16 Nisan’da güçlü bir ‘evet’ ile verecek inşallah” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.