Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Sizden aldığımız güç ve kuvvet ile bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muhtarlar...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “Bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Sizden aldığımız güç ve kuvvet ile bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Çalık gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Muhtarların seçilmiş demokrasinin bekçileri olduğunu ifade eden Çalık, “Öyle bir güzel bekçilik yaptınız ki 15 Temmuz gecesinden itibaren hem Cumhurbaşkanımıza, hem Türkiye’ye hem de vatanımıza sahip çıktınız. Hepiniz silahların önünde göğsünüzü siper ettiniz. O gökten yağan kurşunların önüne evlatlarınızı, göğüslerinizi siper etimiz. Allah hepinizden razı olsun. Siz milletin temsilcilerisiniz. Biz sizden aldığımız güç ve kuvvet ile bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.
15 yıllık AK Parti döneminde başta kurucu genel başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkesin dimdik durduğunu ifade eden Çalık, “Yargı vesayeti dediler hayır dedik, bürokratik vesayet dediler hayır dedik, askeri vesayet dediler hayır dedik. Fetullahçı vesayet dediler hayır dedik. Bölücü terör örgütlerinin vesayetine kesinlikle hayır dedi. Hepsiyle sonuna kadar cansiperane mücadele ettik ve mücadele etmeye de devam edeceğiz. Allah bu canı bu bedende taşıdığı sürece, Cumhurbaşkanıma yol arkadaşlığı etmiş, dava arkadaşlığı etmiş, kardeşlik etmiş ve masasında 15 yıl oturmuş biri olarak yönetiminde çalışmış biri olarak bize vermiş olduğu talimatları bugüne kadar eksiksiz yerine getirmek içim mücadele ettik. Bundan sonra da başkomutanımızın talimatlar bizim için emirdir. Ve o emirleri hepimiz yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.
Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet gazi olan kardeşlerimize de Rabbimden acil şifalar diliyorum. Bu katliamı her zaman nefret ile kınayacağız. Hiçbir zaman hiçbir güç, milletin gücüne galip gelemeyecek. Hakimiyet daima milletindir, bunu unutmasınlar. Dünyada bunu iyi biliyor ve gördü” diye konuştu.
Ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakkı Pekel, Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan da katıldı
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.