Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş Manisa’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "16 Nisan akşamı kafamızı duvarlara vurmanın hiç bir anlamı yok. Bu fırsat 100 yılda bir elimize geçer. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye mecburuz ve mahkumuz. Türkiye üzerinde hesap yapan tüm hesapları boşa çıkarmaya mecburuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "16 Nisan akşamı kafamızı duvarlara vurmanın hiç bir anlamı yok. Bu fırsat 100 yılda bir elimize geçer. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye mecburuz ve mahkumuz. Türkiye üzerinde hesap yapan tüm hesapları boşa çıkarmaya mecburuz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Manisa’da partililerle buluştu. 16 Nisan referandumu çalışmaları kapsamında Manisa’ya gelen AK Partili Ataş, önce partisi tarafından Manisa Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltılı toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, İsmail Bilen, Recai Berber, Uğur Aydemir, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve partililer katıldı. Yapılan kahvaltılı toplantının ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ülkücülere seslenerek merhum lider Alparslan Türkeş’in 9 Işık kitabını hatırlattı. Özdağ, "Buradan ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Ben ülkücü kardeşlerimin, Türkeş’in, Sayın Devlet Bahçeli’nin, Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun, ve Seyit Ahmet Arvasi’nin merhum bu büyüklerimin sözünü dinleyeceklerini tahmin ediyorum" dedi.

"Rahmet okunan lider var, lanet okunan lider var"

Özdağ’ın ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, ’Hayır’ kampanyası yürüten Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) eleştirerek, "Kampanya başladığı bugünden beri sabah yalan, akşam yalan. Bir tane doğru cümle kuramadılar bugüne kadar. Hep milleti aldatmanın gayreti içerisinde, ’Milleti nasıl yanıltırız?’, ’Milletin kafasını nasıl karıştırırız?’ gayreti içerisindeler. Böyle bir siyaset yapmayı kendilerine tarz olarak belirlemişler. Millete söyleyecekleri bir şey olmadığı için yalan söylemek suretiyle milletin kafasını karıştırıyorlar. Cumhuriyet 1923 yılında kuruldu. 1923 yılından bugüne kadar 94 yıl geçti. Bu 94 yıllık süre içerisinde 65 tane hükumet kuruldu. Amerika’da 227 senede 45 başkan seçildi. Türkiye’de 65 hükumet kuruldu. Bu mukayeseyi yaptığımız zaman zaten söylenmesi gerekeni anlıyorsunuz. 65 tane hükumetin 34 tanesinin ömrü 1 yıldan az. 13 tanesinin ömrü 1 yıl ila 2 yıl arasında. Hadi gelin 1 yıllık ömrü olmayan hükumetlere ülkeye teslim edin. Bu ülkede milletimiz hangi lidere rahmet okuyor. Hangi lidere lanet okuyor milletimiz bunu çok iyi biliyor. Bu ülkede rahmet okunan 3-5 tane lider var. Lanet okunan başka liderler de var. Başka partiler de var. Bu 94 yıllık iktidarlar, hükumetler döneminde siyasiler hep hesap veren, hep bedel ödeyenler oldu. Ama bu ülkede hiç bedel ödemeden siyasetçilerin üzerinden vesayet kurmak suretiyle milletin iradesine arzu etmedikleri siyaseti sahneden uzaklaştırmak için hep müdahale ettiler. AK Parti iktidarları döneminde Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olduğu için müdahale etmediler. Etmeye cesaret edemediler. Ettiklerinde de cevabını aldılar" dedi.

"CHP ebediyen iktidar olamayacağını biliyor"

16 Nisan referandumundan sonra yapılacak Anayasa değişikliğiyle birlikte CHP’nin bir daha iktidara gelemeyeceğini belirten Ataş, "Cumhuriyet Halk Partisi biliyor ki bu sistem tarih olduğu zaman nasıl ki 1950’den bugüne kadar bu millet onu iktidara getirmedi bu zihniyeti, geçmişteki uygulamalarından dolayı millet ona asla itibar etmedi, bundan sonra da ebediyen etmeyeceğini bildiği için her gün yalan söylemeyi kendilerine mecbur hissediyorlar" diye konuştu.

"16 Nisan akşamı kafamızı duvarlara vurmanın hiç bir anlamı yok"

Ataş sözlerini şöyle sürdürdü:"16 Nisan akşamı kafamızı duvarlara vurmanın hiç bir anlamı yok. Bu fırsat 100 yılda bir elimize geçer. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye mecburuz ve mahkumuz. Türkiye üzerinde hesap yapan tüm hesapları boşa çıkarmaya mecburuz. Türkiye’de sadece içeridekiler değil, dışarıdaki hainlerle birlikte terör örgütleri ile işbirliği yapmak suretiyle bu ülkede kalkınan gelişen söz sahibi olacak bir Türkiye istemiyorlar. Biz de inadına diyoruz ki, ’Biz Kurtuluş Savaşında nasıl ki mücadele ettiysek, Çanakkale’de nasıl ki mücadele ettiysek, yanımızdakine, önümüzdekine, arkamızdakine bakmadan dilimizi, ırkımızı, milletimizi sorgulamadan 15 Temmuz’da nasıl ki sokaklara indiysek, meydanlara indiysek, Türkiye’yi bu hainlerin darbe girişiminden hep beraber kurtardıysak, aynı anlayışla 16 Nisan’a kadar bu mücadeleyi yapmaya mecburuz"

Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantının ardından Ataş, Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kurulan Halk Oylaması İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Ataş daha sonra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığını ziyaret etti, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Regaip Kandili dolayısıyla kurulan alanda vatandaşlara çiçek verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.