Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş üyelerine yapılan saldırıları kınadı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Gaziantep’te evet çadırını ziyaret ederek, evet kampanyası yürüten gençlik kollarına yapılan saldırıları kınadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Gaziantep’te evet çadırını ziyaret ederek, evet kampanyası yürüten gençlik kollarına yapılan saldırıları kınadı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Gaziantep Üniversitesi önünde kurulan ’Evet’ çadırını ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Ecertaş, son günlerde evet kampanyası yürüten AK Parti’li üyelere yapılan saldırıları kınadı. AK Parti Gençlik Kolları olarak Türkiye’nin 81 ilinde seçim süreçlerine ilişkin ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Ecertaş, "Bunların yanı sıra tüm üniversitelerde gençlere yönelik soru cevap programlarının sürüyor. ’Evet’ çadırlarında da vatandaşa cumhurbaşkanlığı hükumet sistemini anlatıyoruz. Bunların haricinde bir ’evet’ gazetemiz var. Bu gazeteyi tüm sokaklarda, caddelerde tüm evlere dağıtmaya çalışıyoruz. Ayrıca genç seçmenimize başbakanımızdan bir mektup var. Genç seçmenin bizatihi kendilerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Bakın PTT eliyle değil, kendi teşkilatımız eliyle kapı kapı dolaşıp seçmenimize ulaştırıyoruz" dedi.

“Son günlerde bize yapılan saldırıları kınıyorum”

Son günlerde kendilerine düşüncelerinden dolayı saldırılar olduğunun altını çizen Ecertaş, "Üç gün önce Küçükçekmece, dün Adana’da, ondan önceki gün Antalya’da, AK Parti’nin gençlik kollarından genç kardeşlerimiz sokaklarda demokratik bir şekilde ’kardeşim gel sen de güçlü Türkiye için, koalisyonlara bir daha geçit vermemek için güçlü iktidarlar için evet de güçlü yasama için güçlü yargı için evet de’ diyen kardeşlerimizi, bütün demokratik haklarını kullanan kardeşlerimizi darp ediyorlar. Ben bu konuda adalet sistemimizin gereğini yapacağını umut ediyorum. Özellikle İstanbul’da yaşanan hadise bizleri çok üzdü. Arkadaşımızı ciddi anlamda ağır yaraladılar. Antalya’daki kardeşimizi yaraladılar. Ancak ne olursa olsun AK Partinin evet yolunda güçlü Türkiye yolunda yaptığı çalışmaları yolundan döndüremeyecektir. İnşallah 16 Nisan akşamı hep beraber güçlü bir Türkiye’ye ’evet’ diyeceğiz. Bundan sonra bir daha üst aklın oyuna gelmeyeceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.