Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Gaziantep Adaylarını Tanıttı

AK Parti Gaziantep milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.AK Parti Gaziantep milletvekili adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve diğer adaylar havaalanında Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Gaziantep milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.
AK Parti Gaziantep milletvekili adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve diğer adaylar havaalanında Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından karşılandı. Davul zurna eşliğinde karşılanan adaylar, burada yapılan tokalaşmanın ardından havaalanı çıkışta barış güvercinleri uçurdu. Konvoy eşliğinde şehir turu atan milletvekili adayları, daha sonra Şehitkâmil Kültür Merkezi’nde aday tanıtım toplantısına katıldı.
3. dönem kuralına takılarak milletvekili adayı olamayan AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, burada yaptığı açıklamada, her biten günün aynı zamanda yeni bir günün başlangıcı demek olduğunu dile getirdi. Çelik, “Atalarımız zaten en güzelini söylemiş. Mahkeme kadıya mülk olmaz. Cumhurbaşkanı da olsanız bir gün bitecek. 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül şanla şerefle 7 yıl yaptı ve bitti. Başbakanlıkta, bakanlıkta, milletvekilliği de ve belediye başkanlığı da biter. Mühim olan şudur. Siz bir işi bitirdikten sonra sizin itibarınız var mı? Sizin insanlar üzerinde iyi izlenimleriniz var mı? Devlet adamı olabilirsiniz. Siyaset adamı veya iş adamı olabilirsiniz. Öncelikle adam olmak önemlidir” dedi.
“ÇÖZÜM ONLARIN SONU OLACAK”
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Şimşek ise, “HDP Batman’da, Doğu’da ve Güneydoğu’da en faşizan yaklaşımlar içerisindedir. En büyük ayrımcı parti niteliğindedir. Kendi vatandaşına ve en büyük zulmü yapan belediyecilik anlamında söylüyorum en kötü hizmeti yapan ve reva gören bir partidir. Ama bugün batıda başka bir dil, Doğu’da ve Güneydoğu’da başka bir dil kullanıyorlar. Bir üst akıl var ve kendilerince milleti kandıracaklar. Çözüm sürecinin sahibi biziz diyorlar. Aslında çözüm sürecinin en büyük istismarcıları ve en büyük engeldirler. Bugüne kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde rant devşiren iki tane parti varsa bir tanesi HDP’dir. Çünkü çözüm onların sonu olacak. Çözüm sürecinden önemlidir. Çözüm süreci bazıların iddia ettiği gibi bir çözülme süreci değildir. Onun alternatifi Suriye’de, Irak’ta ve Yemen’de olanlardır” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ise, “Alt alta, üst üstü, yan yana gelerek AK Parti’ye ve millete tuzak kurmak isteyenlerin oyununu bozan milletimiz 30 Mart seçimlerinde AK Parti’ye yani kendisine çok önemli bir destek verdik. Hemen akabinde 10 Ağustos’ta bu millet ilk defa kendi cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gitti. Yine ittifakları gördük. Bir araya asla gelemeyecek kişiler bir araya geldiler ve bu milletin adamı recep Tayyip Erdoğan’ı her türlü hileye başvurdular “dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.