Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Edirne İl Teşkilatı 2019 seçimleri öncesi kadrolarını tanıttı

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, Pazar günü sona eren merkez ilçe kongrelerinin ardından ilçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarını basın ve kamuoyuna tanıttı.Akmeşe, teşkilatın yönetiminin yüzde 50’sinin...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Edirne İl Teşkilatı 2019 seçimleri öncesi kadrolarını tanıttı

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, Pazar günü sona eren merkez ilçe kongrelerinin ardından ilçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarını basın ve kamuoyuna tanıttı.

Akmeşe, teşkilatın yönetiminin yüzde 50’sinin yenilendiğini ve bu ekibin 2019 seçimlerinde başarılı olacağını ifade ettiği toplantıda, “Bu heyecan ve bilinçle bugünden itibaren arkadaşlarımla beraber çalışmalara başlıyoruz, Edirne’yi kucaklayacağız” dedi.

Ak Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıyla 4 Temmuz’da başlayan ve Pazar günü sona eren ilçe kongreleriyle birlikte oluşan yönetim kadrosu kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin, Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu, Havsa İlçe Başkanı Aydın Balkan, Meriç İlçe Başkanı Halil Değirmendere, Süloğlu İlçe Başkanı Kadir Üstünbaş, Lalapaşa İlçe Başkanı İsmail Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aksal katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.