Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Edirne İl Teşkilatı 1 Kasım’a Hazır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Teşkilatı tarafından 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısı düzenlendi.AK Parti Edirne İl Teşkilatı binasında gerçekleştirilen aday tanıtımına,...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Edirne İl Teşkilatı 1 Kasım’a Hazır
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Teşkilatı tarafından 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısı düzenlendi.
AK Parti Edirne İl Teşkilatı binasında gerçekleştirilen aday tanıtımına, AK Parti 1’inci Sıra Adayı Rafet Sezen ve 2’inci Sıra Adayı Mustafa Mercan, partili belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.
Aday tanıtım toplantısının açılışında konuşan İl Başkan Vekili Yasemin Meral, 1 Kasım seçiminin önemine değinerek, “7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin yaşadığı kaosu hepimiz gördük. Bunun için 1 Kasım seçimleri çok önemli. Biz ciddi anlamda çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz. Halkımızı ve seçmenimizi bu konuda bilinçlendirmeye devam ediyoruz. Kısa bir süre önce programlarımız başladı. Seçim Koordinasyon Merkezi’mizi (SKM) kurduk. SKM’nin yaptığı programlar doğrultusunda köy gezilerimiz, çarşı esnaf gezilerimiz, STK gezilerimiz devam etmekte” dedi.
“HEDEFİMİZ SEÇMENİN YARISININ OYUNU OLMAK”
Ak Parti 1’inci sıra Edirne Milletvekili Adayı Rafet Sezen ise, milletvekili seçilmesi halinde kapısının herkese açık olduğunu belirterek, “Bundan sonra, özellikle milletvekili seçilirsem ve Mustafa kardeşimizi de meclise taşıyabilirsek, işte o zaman Edirne’ye çok daha güzel hizmetler yapmak nasip olacak” dedi.
AK Parti’nin bugüne kadar Edirne’de sadece 3 kişinin 1’inin oyunu alabildiğini hatırlatan ve hedeflerinin bu rakamı en azından 1 buçuğa çıkarmak olduğunu söyleyen Sezen, “Ben hep bunu ifade etmeye çalıştım İl Başkanlığı dönemimde de. Bu 3 kişiden birinin oyunu eğer 1.2’ye, 1.5’e çıkarabilirsek işte o zaman Edirne hak ettiği yeri de bulacaktır Ankara’nın gözünde. Ama şartlar ne olursa olsun, ne getirirse getirsin. Vatandaşımız, milletimiz bize ne kadar oy verirse versin başımızın üstünde yeri var. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde beklediğimizden daha iyi bir sonuç elde ederiz” şeklinde konuştu.
“EDİRNE 13 YILDA ÇOK ŞEY KAYBETTİ”
Hedefinin Edirne’yi hizmetlerle daha iyi noktaya taşımak olduğunu söyleyen Sezen, 10 gündür seçim gezilerine başladıklarını ve herhangi olumsuz bir tepki almadıklarını belirtti. Sezen, “Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar hiç kimseden olumsuz bir tepki görmedim. Bu bir saygı. Ben de onun karşılığında sevgi göstermek durumundayım. O nedenle seçimden sonra siyasi ayrım yapmayacağımı söyledim. İnşallah sandığa yansırsa çok mutlu oluruz. Ama yansımasa da gönlümüz herkese açık olacak. Hedefimiz Edirne’de AK Parti’yi herkesin düşündüğü ve istediği yere taşıyabilmek. Edirne 12-13 yılda çok şey kaybetti. Türkiye’nin her yerine gidiyorum, Edirne birçok konuda diğer illerimizden geride kaldı. Biz bunu başarmak zorundayız. Hepimize görev düşüyor. Biz bu millete efendilik yapmaya gelmiyoruz, biz bu millete köle olmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.
“CEKETİMİ KOYSAM KAZANIRIM ANLAYIŞINI YIKMAK İSTİYORUZ”
Ak Parti Edirne 2’inci Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Mercan da hizmet ve insanın siyasetin en önemli unsuru olduğunu söyleyerek, “Türk halkını tam tarif eden, tanıyan, ihtiyaçlarını bilen bir partinin mensubu olmak ve bu amaçta hizmet etmek için bu saflardayım. Daha önce verilen bir görevle Keşan Belediye Başkanı Adaylığım oldu. Elimizden gelen gayreti arkadaşlarımızla Keşan olarak ortaya koyduk. Belli bir yere adım adım gelmek niyetindeyiz. Edirne’de, Keşan’da, Uzunköprü’de, her yerde olan “ceketi koysam kazanırım” anlayışına isyan eden bir adamım. Bunun için karınca kararınca mücadele eden birisi oldum. Bundan sonra da bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.