Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ali Şahin: Taslak henüz Bakanlar Kurulu'na gelmedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, dershanelerle ilgili hazırlanan taslağın henüz Bakanlar Kurulu ve Meclis’e gelmediğini söyledi. Şahin, bu sebeple bu konu hakkında fikir belirtmeyeceğini dile getirdi.AK Partili Şahin, cuma...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2013 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2013 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmet Ali Şahin: Taslak henüz Bakanlar Kurulu'na gelmedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, dershanelerle ilgili hazırlanan taslağın henüz Bakanlar Kurulu ve Meclis’e gelmediğini söyledi. Şahin, bu sebeple bu konu hakkında fikir belirtmeyeceğini dile getirdi.

AK Partili Şahin, cuma namazı sonrası Meclis bahçesinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Şahin dershanelerin kapatılmasını öngören taslak hakkında şunları söyledi: “Henüz taslağı görmedik. Bakanlar Kurulu’na da sunulmadı. Meclis’e de gelmedi. Henüz detaylarını bilmediğimiz kanun taslağı hakkında fikir beyanında bulunmayı doğru bulmam. Hazırlanmakta olan taslağın neler getirdiğini bilmiyoruz.O nedenle dershanelerin kapatılmasını mı öngörüyor, dönüşümünü mü öngörüyor, farklı bir formül mü getiriyor, bunları öğrendikten sonra bu sorunuza sağlıklı cevap vermek mümkündür. Dershanelerle ilgili ben daha önce açıklama yapmıştım. Bu sizin arşivlerinizde vardır. Ondan yararlanabilirsiniz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.