Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bursa Teşkilatından Güneydoğuya Moral Ziyareti

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Van ve Hakkari’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, beraberindeki il yürütme kurulu üyeleri ile birlikte ilk partisinin Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve yönetimi...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Bursa Teşkilatından Güneydoğuya Moral Ziyareti
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Van ve Hakkari’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, beraberindeki il yürütme kurulu üyeleri ile birlikte ilk partisinin Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve yönetimi ile bir araya geldi. Torun, daha sonra Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve Hakkari İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu’nu makamlarında ziyaret etti. Torun, son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hakkari merkezine kazandırılan Sümbüldağı manzaralı Emirsultan Parkı ve Hakkari Evi’ni ziyaret ederek burada gençlerle sohbet etti.
İki gün süren ziyaretleri hakkında konuşan Başkan Torun, tarihi ve doğal güzellikler ile sarılı, güzel insanların yaşadığı Van ve Hakkari illerinin adlarının terörle anılmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Torun, “Bu güzel coğrafyamızda barışın bir an önce yeniden hakim olması en büyük temennimiz. İnşallah hep birlikte el ele terör belasını yeneceğiz. Bölgedeki hayat şartlarını halkımızın ve teşkilatlarımızın durumunu yerinde görmek için düzenlediğimiz bu gezimiz sayesinde bir nebze de olsa moral kaynağı olduğumuzu ümit ediyorum. Bu güzel toprakların insanlarına desteklerimiz elimizden geldiğince sürecek. İnşallah devletimizin, hükümetimizin ve halkımızın birlikteliği ile bu zor günler geçecek. Buna inancımız tamdır. Bize düşen her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapmaktır. Ben bu vesile ile burada ve ülkemizin her yerinde bu ülkemizin huzuru için canını feda eden şehit güvenlik gücü mensuplarımıza ve yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.