Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bursa Milletvekili Şahin: “Türkiye geleceğe umutla bakıyor”

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, geleceğe güvenle bakmanın yolunun insani yönleri güçlü, ülkesine, bayrağına sahip çıkacak fertler yetiştirmekten geçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Bursa Milletvekili Şahin: “Türkiye geleceğe umutla bakıyor”

Milletvekili Hüseyin Şahin, yeni eğitim yılı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Gelecekte bu ülkenin başına siyasetçi, bilim adamı, işadamı, sanatçı, sporcu olarak geçecek olan gençlerimizi, insani değerle donatarak, vatanına, milletine sahip çıkacak fertler olarak yetiştirmeliyiz. Bugünün gençleri, yarının yöneticileri olacak. Türkiye'yi daha ileri seviyelere onlar taşıyacak. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı donanımlı,bilgili, kültürlü yetiştirmek zorundayız. İnsana yapılan yatırım, geleceğe yapılan en iyi yatırımdır” dedi.
Şahin, açıklamasını şöyle tamamladı:
“İnsanlarımızın eğitim ve öğretim konusundaki hassasiyetleri geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. Sağlam temeller üzerine kurulmuş biri eğitim sistemi, cumhuriyetimiz için de en önemli güvence olacaktır. Zor zamanlarda bile önemli işler yapmış bir milletin çocuklarıyız. Kalkınmış bir devlet, çağdaş bir toplum, iyi eğitim almış nesillerin eseri olacaktır.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.