Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Orkan:

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere bütün başkanlarımızın yanındayız. FETÖ terör örgütü ve onun uzantıları ile hem teşkilatımız, hem de belediyelerimizle mücadelemiz...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere bütün başkanlarımızın yanındayız. FETÖ terör örgütü ve onun uzantıları ile hem teşkilatımız, hem de belediyelerimizle mücadelemiz son hain temizlenene kadar devam edecektir" dedi.
İl Başkanı Dinçer Orkan, teşkilat üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, bazı kesimlerce ismi FETÖ terör örgütü ile ilişkilendirilmeye çalışılan Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve AK Partili belediye başkanlarının arkasında olduklarını ifade ederek, "Balıkesir’de başta büyükşehir ve ilçe belediyelerine ait bütün araçlar ve personel, 15 Temmuz gecesinden itibaren sahada yerini aldı. Teşkilatımız ise ilk günden itibaren meydanlardaki yerini bırakmamış, hain terör örgütünden gelebilecek tüm darbe girişimlerine karşı gerekli tedbiri almıştır. Ülkemiz için şer olacak bir girişim inşallah hayra dönüşecektir. Bu ülke topraklarında bir daha böyle bir darbe girişimine bundan sonra hiçbir kimse ve üst akıl cesaret edemeyecektir. FETÖ ele başı malum şahıs en kısa zamanda ülkemize teslim edilecek ve hak ettiği cezayı bulacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler AK Parti camiası olarak tüm teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her söylediğini kabul ederiz. FETÖ terör örgütü ülkemiz kadar dünya için de büyük bir tehdit ve tehlikedir" dedi.
AK Parti teşkilatlarının ve belediye başkanlarının eli kanlı terör örgütü ile birlikte anılmasını kabul etmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Dinçer Orkan, "30 Mart seçimleri aşamasında FETÖ’nün yeri ve safı bellidir. Her ilde, her ilçede AK Partili adayları hedef almış ve muhalefet partilerini alenen desteklemiştir. Bu süreçte ilimizde Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde adayımız Sayın Ahmet Edip Uğur ‘a karşı dayanaksız, mesnetsiz iddialarda bulunup, çirkin bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Bu vatan haini terör örgütüne karşı en büyük mücadeleyi veren Ahmet Edip Uğur’dur. Seçimlerden sonra da bu hain terör örgütünün üzerine gidilmiş, bu mücadele neredeyse hükümetimizin en öncelikli konusu haline gelmiştir. FETÖ’nün para muslukları birer birer kesildikçe, vatandaşlarımızın aklını karıştıran yayın organları kapandıkça, gençlerimizi zehirleyen okul ve dershaneleri kapandıkça daha da fütursuzca hareket edip, nihayetinde milletin iradesine karşı darbe yapabilecek ve ülkesini satabilecek bir hale gelmişlerdir.
Belediye başkanlarımızın karalanmasına izin vermeyeceğiz. Bizler AK Parti camiası olarak teşkilatlarımızla, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 14 ilçe belediye başkanlarımızla ve hükümetimizle FETÖ ile amansız mücadele ediyoruz. Mücadelemiz son hain temizlenene kadar devam edecek" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.