Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı, 15 Temmuz Şehitler Günü Köşesi oluşturuyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, hain darbe girişimine karşı mücadelede hayatını kaybeden şehitler anısına AK Parti Ar-Ge Başkanlığı kütüphanesinde 15 Temmuz Şehitler Günü Köşesi oluşturulacağını...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, hain darbe girişimine karşı mücadelede hayatını kaybeden şehitler anısına AK Parti Ar-Ge Başkanlığı kütüphanesinde 15 Temmuz Şehitler Günü Köşesi oluşturulacağını belirtti.
Konuya ilişkin açıklama yapan Hotar, “Kendi milletine ateş eden, kendi meclisini bombalayan alçak terör örgütüne mensup asker kılığına bürünmüş bu eli kanlı caniler; karşısında devletine ve milletine bağlı güvenlik güçlerini ve bu milletin gözü kara asil evlatlarını buldu. O hain gece de güvenlik güçlerine mensup birçok memurumuzu ve sivil vatandaşlarımızı kaybettik. Vatanı için düşünmeden sokağa dökülen ve canını feda eden şehitlerimize geleceğimizi borçluyuz.” dedi.
AK Parti olarak Şehitlerin anılarını ve emanetleri olan ailelerini her daim koruyacaklarını belirten Hotar, “AK Parti’mizin 20 bin eseri aşan bir kütüphanesi var. Kütüphanemizde 15 Temmuz Şehitler Günü Köşesi oluşturuyor ve aziz şehitlerimizi genel merkezimizde bulunan kütüphanemizde ilelebet anmayı planlıyoruz. Bu köşeye de bireysel olarak çok fazla sayıda doküman talep ettik. Kısa bir zamanda bile bize gelen, gerek görüntülü gerekse yazılı bir çok belge var. Çok orijinal, çok özel, çok inanılmaz görüntüler ve yazılar var. Onlara baktığımız zaman inanmanın çok zor olduğu, idrakine vardığımız zaman ne kadar büyük bir tehlike ve hainlikle karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz. Böyle hain bir girişimi aziz milletimizin gücü ile atlattık." diye konuştu.
15 Temmuz şehitleri için kütüphanede oluşturulacak köşenin tüm halka açık olacağını kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Köşemizde şehitlerimizin hatıralarını yaşatacak, kendilerine ait olan eşyaları ve o karanlık geceye ait birçok yazılı ve görüntülü belgeler bulunacak. Şuan da şehit yakınlarımız ile iletişim halindeyiz. Kendileri de böyle bir köşenin kurulmasından oldukça memnun olduklarını ve açılışta bulunarak sık sık ziyarete geleceklerini belirttiler. Bizim için bu onurlu evlatların yakınları ağırlamak çok gurur verici. ” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç olmadığı kadar haince bir saldırıyla karşı karşıya kalındığını belirten Hotar, Meclis’in bombalandığını, MİT, Emniyet Müdürlüğü gibi ülkeyi korumakla görevli kurumlara vahşice saldırılar yapıldığını anlattı. Hotar, ”15 Temmuz Şehitler Günü köşemizin 19 Eylül Gaziler ve Şehitler Gününde kütüphanemizde
Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımı ile açılışını gerçekleştireceğiz. O hain geceye ait görüntüleri ve hainlerin saldırılarını milletimiz hiçbir zaman unutmayacak ve AK Parti olarak bizler de Şehitlerimizin anılarıyla oluşturduğumuz köşemizde milletimizin iradesini hep diri tutacağız”. dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.