Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan: “(Erdoğan’dan kurtulursak her şeyden kurtuluruz), kampanyası yürütüldü”

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan “Darbenin zeminini hazırlamak için dış kamuoyunda uzun süreli bir kara kampanya yürütüldü. (Erdoğan’dan kurtulursak her şeyden kurtuluruz) diye” dedi.AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan “Darbenin zeminini hazırlamak için dış kamuoyunda uzun süreli bir kara kampanya yürütüldü. (Erdoğan’dan kurtulursak her şeyden kurtuluruz) diye” dedi.
AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Edirne’de demokrasi nöbetine katıldı. Burada konuşan Akdoğan, “İçeride vesayet düzenin kuran, kendini hakim güç sananlar aslında onların sadece işbirlikçisidir ve piyonudur. Yeni bir vesayet özlemcisi olarak paralel çeteyi kullandılar bu dönemde. Onların üzerinden yeni bir vesayet düzeni kurup, Türkiye’yi kontrol edip bir uydu ülke yapmak isteyen dış güçler var. Bu cunta darbesinin arkasında da onların olduğu çok açık. Tabi darbenin zeminini hazırlamak için dış kamuoyunda uzun süreli bir kara kampanya yürütüldü. (Erdoğan’dan kurtulursak her şeyden kurtuluruz) diye. Son dönemde yapılanların arkasında hep bu kamuoyu yaratma çabası vardı. Ama iç kamuoyunu unuttular. Türkiye’de milleti geçemediler. Milletin dediği oldu. Millet, devletinin hükümetinin arkasında olduğu sürece de hiçbir dış güç siyaset mühendisliğinde başarılı olamaz. Millet ne derse her konuda o olacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.