Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Olağan Milletvekilleri Toplantısı

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, “Teşkilatlarımızda büyük oranda paralel yapı mensupları zaten ayıklanmıştı. Ancak, özellikle son dönemde daha dikkatli şekilde davranarak incelemeler sürmektedir” dedi.AK Parti Ankara İl Başkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, “Teşkilatlarımızda büyük oranda paralel yapı mensupları zaten ayıklanmıştı. Ancak, özellikle son dönemde daha dikkatli şekilde davranarak incelemeler sürmektedir” dedi.
AK Parti Ankara İl Başkanlığı Olağan Milletvekilleri Toplantısı, İl Başkanlığı’nda gerçekleşti.Toplantıya, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, eski Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Ali Babacan, Emrullah İşler ve Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam katıldı. Ankara milletvekillerinin katıldığı toplantıda 15 Temmuz darbe girişimi sonuçları itibariyle değerlendirildi. Ayrıca toplantıda Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gerek kamuda, gerekse özel sektörde yürütmüş olduğu faaliyetler ve bu faaliyetlere ve ilgili kişilere yönelik çalışmalar değerlendirildi.
FETÖ’ye yönelik çalışmaların büyük bir titizlikle yapıldığını belirten AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, “17-25 Aralık operasyonun ardından il başkanlığımız olarak yeniden yapılanan teşkilatlarımızda ‘paralel yapı’ mensupları dikkate alınarak çalışma yapılmaktaydı. Teşkilatlarımızda büyük oranda paralel yapı mensupları zaten ayıklanmıştı. Ancak özellikle son dönemde daha dikkatli şekilde davranarak incelemeler sürmektedir. Öte yandan il başkanlığımıza, FETÖ yapısına mensup kişilere yönelik ciddi ihbarlar almaktayız. Bu ihbarlara yönelik il başkanlığımız bünyesinde kurmuş olduğumuz komisyon, tüm şikayet ve ihbarları en ince detayına kadar değerlendirmektedir. Özellikle bu tip olağanüstü durumlarda meydana gelebilecek ‘kurunun yanında yaş yanmaması’ mevzusuna son derece dikkat edilmektedir. Her bir bildirim en ince ayrıntısına kadar kontrol edilerek ilgili mercilere bildirilmektedir” şeklinde konuştu.
Genel merkezin almış olduğu karar çerçevesinde ülkenin dört bir yanında mitingler düzenleneceğini kaydeden Yamalı, "15 Temmuz darbesinin merkezi olan Ankara ilimizde de Pazar günü miting düzenleyeceğiz. Bu mitinge Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlarını davet ettik. İnşallah Pazar günü Kızılay’da gerçekleşecek mitingimizle siyasi farklılıklar gözetilmemeksizin tek yürek gerek darbeci zihniyete ve gerekse iç ve dış düşmanlara karşı en anlamlı mesajı vereceğiz. Pazar günü saat 15.30’da tüm halkımızı Kızılay Meydanı’na bekliyoruz’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.