Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Adayı Sarıkaya Seçim Çalışmalarını Sultangazi’de Sürdürdü

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Durmuş Ali Sarıkaya ve AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, Sultangazi’de bir tekstil fabrikasını gezdi, ardından seçim...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Durmuş Ali Sarıkaya ve AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, Sultangazi’de bir tekstil fabrikasını gezdi, ardından seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Durmuş Ali Sarıkaya ile AK Parti Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, seçim çalışmaları için Sultangazi ilçesine geldi. Milletvekili adayları ilk olarak bir tekstil fabrikasını ziyaret etti, ardından Cebeci Mahallesi’nde Seçim irtibat bürosunun açılışına katıldılar. Açılışa, Sarıkaya ve Ahmet Haldun Ertürk’in yanı sıra Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve çok sayıda partili katıldı.
Burada konuşma yapan Sarıkaya, Başbakan Davutoğlu’nun selamını getirdiğini söyleyerek, “Gözlerini AK Parti’de açan arkadaşlarımız zannederler ki ülke hep güllük gülistanlıktı. Eski dönemleri anlatmamız lazım. Onlara eski dönemleri hatırlatıp, AK Parti döneminde neler yapıldığını anlatmazsak, çok kuvvetli şekilde 400 milletvekili ile gelmezsek, Allah korusun dışarıda ve içeride bizim öz güvenimizi kırmak isteyenlerin eline imkan vermiş oluruz” dedi.
Milli gelirin üç kat arttığına dikkat çeken Sarıkaya, “2002 -2015 yılları arasında milli gelirimiz üç kat arttı. Önceden hastane kuyruğunda beklerdiniz. Şimdi hem devlet hastanelerinde, hem özel hastanelerde istediğiniz zaman istediğiniz hizmeti alıyorsunuz. Hatırlarsınız, İki anahtar vaatleriyle gelip, elinizdeki anahtarları alanları. Yine aynısını yapmak istiyorlar. Ülkeyi borçla bıraktılar. Şimdi IMF’ye borcumuz bitti. Hatta o IMF’ye ve dünyanın değişik ülkelerine borç verir duruma geldik” diye konuştu.
Yapılan hizmetlerden rahatsız olanların olduğuna dikkat çeken AK Parti 2 . Bölge Milletvekili Adayı Durmuş Ali Sarıkaya, “Türkiye Filistin’den Somali’ye, Suriye’den Myanmar’a destek vermesin, Müslüman Türk’ün izzet ve onurunu tüm dünyada temsil etmesin diye yedi düvelle birlikte içeride ve dışarıdaki hainler birleştiler toplu halde üzerimize geliyorlar. Bunlara karşı bize 400 milletvekili vermeye var mısınız?” diye sordu.
Sarıkaya’nın ardından söz alan AK Parti Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, “Allah’a şükürler olsun, yaptığımız işlerde 12-13 yılda paraları arttırdık. Yemedik de yedirmedik de. Hastaneler, adalet sarayları ve birçok şey yaptık. Bütün bunlar sizlerin desteği ile oldu“ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kurdelenin kesimi ile birlikte seçim irtibat bürosu hizmete açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.