Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Şentop: “7 Haziran’da Bir Kaza Olduğunu Düşünüyorum”

AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Avcılar’da temaslarda bulundu. Prof. Dr. Şentop, “7 Haziran’da bir kaza olduğunu düşünüyorum” dedi.AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Şentop: “7 Haziran’da Bir Kaza Olduğunu Düşünüyorum”
AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Avcılar’da temaslarda bulundu. Prof. Dr. Şentop, “7 Haziran’da bir kaza olduğunu düşünüyorum” dedi.
AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Avcılar’da bir dizi temasta bulundu. Prof. Dr. Şentop, ilk olarak merkezi Avcılar’da bulunan Haber MRT’yi ziyaret etti. Burada Haber MRT’nin Onursal Yönetmeni Tamer Özer ile bir süre sohbet eden Şentop, ardından Türk Kızılayı Avcılar Şubesi’ni ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Mustafa Şentop, “7 Haziran’daki seçimin adı milletvekili genel seçimiydi. Bu seçimde sadece milletvekili seçerek kalırsak, Türkiye’nin sorunu çözülmüyor. Çünkü bir hükümet lazım. Başkanlık sistemini çok anlatamadık. Başkanlık sistemi olsa milletvekillerini ayrı, hükümeti ayrı seçecektik. Böyle bir sorun olmayacaktı. 7 Haziran’da bir kaza olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
7 Haziran seçimi sonrası dört partinin Meclis’e girdiğini söyleyen Şentop, “Seçim sonrası HDP’yle koalisyon yapmayacağımızı önceden söyledik. MHP lideri bütün tekliflerimize hayır dedi. CHP ile çalışmak zorunda kaldık. Onlarla da hükümet kurmamız zordu. Dünyanın hiçbir ülkesinde iki ana akımın hükümet kurması söz konusu değil, olsa da nadir rastlanan bir durum. Kurarsanız bir iki ay sonra daha zor şartlarda ülke hükümetsiz kalır. Bir maceraya da ülkeyi sürüklemek olmaz. Dolayısıyla 45 gün içinde hükümet kurulamadı. Türkiye şimdi mecbur kaldı seçime gidiyor. Esas gündem hükümet çıkarmak. 1 Kasım’da parlamento içinden güçlü bir hükümet çıkaracak formül bulmak gerekiyor. Türkiye’nin güçlü, itibarlı hükümet kurması gerekiyor. İnşallah 1 Kasım’da böyle bir sonucu, yani güçlü bir AK Parti hükümetini çıkaracak çoğunluğu sağlayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.