Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Gençlik 1 Ayda 70 Bin Fidan Dikti

Orman Haftası ile birlikte AK Parti Gençlik Kolları başkanlığının başlatmış olduğu "Ak Gençlik Hatıra Ormanı" projesi sonuçlandı. Proje kapsamında bir ayda 70 bin fidan dikildi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Gençlik Kolları...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman Haftası ile birlikte AK Parti Gençlik Kolları başkanlığının başlatmış olduğu "Ak Gençlik Hatıra Ormanı" projesi sonuçlandı. Proje kapsamında bir ayda 70 bin fidan dikildi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Proje kapsamında son bir ayda 48 hatıra ormanı oluşturduk. Hatıra ormanlarına şehitlerimizin isimlerini verdik" dedi.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür birim başkanlığı Orman Haftası ile birlikte Türkiye genelinde "Ak Gençlik Hatıra Ormanı" projesi başlattı. Proje kapsamında ilk fidan Düzce’de dikildi. Bir ay içerisinde projeyi sonuçlandıran Gençlik Kolları toplamda 70 bin fidanı toprakla buluşturdu.
HATIRA ORMANLARINA ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ VERİLDİ
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye genelinde 48 hatıra ormanı oluşturduk. Toplamda 70 bin fidan diktik. AK Gençlik olarak farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığımız projemizin başarı ile sonuçlanmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bazı illerimizde oluşturulan hatıra ormanlarına şehitlerimizin isimlerini verdik" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.