Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan “Karaman” Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Karaman’da meydana gelen olaylar hakkında Bakan Sema Ramazanoğlu’nun yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirtti.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan açıklamada, Karaman’da...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Karaman’da meydana gelen olaylar hakkında Bakan Sema Ramazanoğlu’nun yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirtti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan açıklamada, Karaman’da meydana gelen olayın her yönüyle insanlık dışı ve kabul edilemez olduğu belirtilerek, “Bakanlık hukuki sürecin başından itibaren büyük bir hassasiyetle konuyu takip edip, bu aşağılık olayın failinin en ağır şekilde cezalandırılması için davaya müdahil olmuştur.
Sayın bakan ve bakanlığın, bu ve benzer tüm olaylara yaklaşımı mağdurların kişilik haklarının korunması, suçluların da en ağır şekilde cezalandırılması şeklindedir. Dava sürecinde mağdur çocukların ve ailelerinin psikolojik ve sosyal durumlarıyla ile ilgili gerekli çalışmalar sayın bakanın talimatıyla titizlikle sürdürülmektedir. Ailelere her türlü destek verilmektedir. Başta çocuklarımız ve tüm toplumu olumsuz yönde etkileyen böyle bir olay üzerinden, çarpıtma ve yönlendirmelerle siyaset yapan bazı çevreler, Sayın Bakanın yaptığı açıklamaları da bağlamından kopararak ve çarpıtarak ülkemize yönelik sürdürülen karalama kampanyasına alet etmektedir” ifadeleri kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.