Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, darbe kalkışmasını anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, FETÖ mensuplarının 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışması sırasında yaşananları anlattı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, FETÖ mensuplarının 15...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, FETÖ mensuplarının 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışması sırasında yaşananları anlattı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, FETÖ mensuplarının 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışması sırasında yaşananları TGRT Haber ekranlarına anlattı. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Yusuf Ziya Orhan’ın sorularını cevaplayan Kaya, “Türk kadını bu mücadelede tarih yazdı” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın ekranların karşısına geçip vatandaşları sokağa çağırmasının darbe kalkışmasının kırılma noktası olduğunu kaydeden Kaya, “Meydanları dolduranların arasında kadınlarımız da vardı onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. O delikanlıları da yetiştiren Türk kadını bu mücadelede tarih yazdı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.