Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Reyiz Yılmaz: “Bahçeli, Kongreyi Toplamalı Ve Uzlaşma Aramalıdır”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli, kongreyi toplamalı ve uzlaşma aramalıdır. Bu mahkeme işleri beyhude çabalardan başka bir şey değildir” dedi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz;...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli, kongreyi toplamalı ve uzlaşma aramalıdır. Bu mahkeme işleri beyhude çabalardan başka bir şey değildir” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreyi toplaması gerektiğini belirtti.
MYP Lideri Yılmaz, “Bahçeli, kongreyi toplamalı ve uzlaşma aramalıdır. Bu mahkeme işleri beyhude çabalardan başka bir şey değildir. Bahçeli neden direniyor anlamak mümkün değil. O mahkeme bu mahkeme demeden boşa ve beyhude arayışlarla kendini ziyadesi ile yıpratmaktadır. Bu hamlelerin tamamı kendisini, batan gemiden çıkış arayan çaresiz birinin durumuna çevirmiştir. Bu durum Bahçeli’yi küçültmektedir. Kongre şart ve kaçınılmazdır” dedi.
Yılmaz, “Sayın Bahçeli neden bu kadar yıpranacak işlere giriyorsunuz. Yapacağınız nihai iş bellidir. Bir an önce kim ihraçsa işlem yapın sonra da uzlaşmaya açık yönetimi paylaşacak bir kongre ile yerinizde oturun ya da delege iradesi ile koltuğu bırakın. Bu kadar entrika ve alavere sonun da yarın hiç de iyi anılmayacağınız bir senaryoya dönüşmektedir” şeklinde konuştu.
“Etrafı Bahçeli’yi terke hazırlanıyor. Binali Yıldırımı ilk kutlayanlara baksın” diyen Ahmet Reyiz Yılmaz, şunları söyledi: “Bahçeli’nin gitme ihtimalini değerlendiren yakın arkadaşları ve ekibi ilk iş olarak yeni Başbakan sayın Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek bizim durumumuz ne olacak belli değil ama sizin Başbakanlığınızdan bakın ne kadar da mutlu olduk mesajlarını ilgili yere iletmişlerdir. Bu süreçte Bahçeli artık genel başkanlığını kurtarmak için her zaman söylediğim gibi uzlaşma ve yönetimi paylaşmayı kabul etmeli ve mahkemeleri beklemeden süreci aleyhine bir nefret yumağına çevirmeden kurultayı toplamalıdır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.