Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Davutoğlu, Cuma Namazını Süleymaniye’de Kıldı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Süleymaniye Camii’nde kıldı. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Davutoğlu, namazın ardından Kanuni Sultan Süleyman Türbesi’ni de ziyaret etti.Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Süleymaniye Camii’nde kıldı. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Davutoğlu, namazın ardından Kanuni Sultan Süleyman Türbesi’ni de ziyaret etti.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Süleymaniye Camii’nde kıldı. Namaz çıkışında vatandaşlar, Davutoğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Davutoğlu’nun camiden çıkışı sırasında çok sayıda vatandaş, “Türkiye Seninle Gurur Duyuyor” sloganları attı. Bunun üzerine Davutoğlu, vatandaşları selamlayarak teşekkür etti. Bu sırada Davutoğlu’na yaklaşarak selam veren yaşlı bir adam sevgi gösterisinde bulundu.
Davutoğlu, vatandaşları selamladıktan hemen sonra Süleymaniye Camii’nin hemen yanında bulunan Kanuni Sultan Süleyman Türbesi’ni ziyaret etti. Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen öğrencileri de kırmayan Davutoğlu’nun talebi üzerine, öğrenciler de türbeye alındı.
Davutoğlu, daha sonra aracına binerek Süleymaniye’den ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.