Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Partisi Genel Başkanı Yalova’da

Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, partisinin MKYK Toplantısı’na katılmak üzere Yalova’ya geldi. Burada konuşan Öz, partiyi 81 ilde teşkilatlandıracağını, öncesinde 5 Haziran’da partiyi kongreye götüreceğini söyledi.AP...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, partisinin MKYK Toplantısı’na katılmak üzere Yalova’ya geldi. Burada konuşan Öz, partiyi 81 ilde teşkilatlandıracağını, öncesinde 5 Haziran’da partiyi kongreye götüreceğini söyledi.
AP Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, partisinin MKYK Toplantısı’nın yapıldığı Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ne partililerin alkışları eşliğinde girdi. Partilileri selamlayan Öz, ardından parti ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ülkenin son derece kritik bir süreçten geçtiğini söyleyen Öz, "Jeopolitik ve stratejik önemi olan Türkiye, Cumhuriyet tarihi boyunca hiç bu kadar olumsuz etkilenmemişti. Türkiye’nin ciddi bir siyasete olan ihtiyacı her zamankinden daha fazladır. Adalet Partisi bu siyasi boşluğu doldurmak üzere yola çıkmış bir partidir. Henüz kurulalı 6 ay oldu. Seçim hazırlıklarının gündemde olduğu şu günlerde partimizi 5 Haziran’da kongreye götüreceğiz. Partiyi 81 ilde bu amaçla teşkilatlandırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
AP MKYK Toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.