Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili İyimaya:

Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, “Amerika’nın korumacılık yapmayacağını, iade dahil diğer önlemlere eğilim gelişmesini görüyoruz” dedi.İyimaya, AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, “Amerika’nın korumacılık yapmayacağını, iade dahil diğer önlemlere eğilim gelişmesini görüyoruz” dedi.
İyimaya, AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. İyimaya, Amerika’nın olayı kabul etmesinden çok dünyanın görmesinin farkında olduğunu belirterek, “Amerika’ya karşı güveni erozyona uğratıyor. Amerika bir yumuşamaya doğru gidiyor. Amerika’nın korumacılık yapmayacağını, iade dahil diğer önlemlere eğilim gelişmesini görüyoruz. Başka bir gösterge, hiçbir bakanın basın toplantısına Amerikan basını tarafından bu kadar teveccüh gösterilmedi. Çok nokta sorular soruluyor, somut sorular soruyorlar. Şu ana kadar Amerika’nın suçluların iadesine ilişkin hiçbir dosyanın bu dosya kadar beslenmiş olabileceğini düşünmüyoruz” dedi.
Amerika’nın tavrı konusundaki soru üzerine ise İyimaya, “Amerika karanlık gecenin olaylarıyla ilgili veriler, itiraflar ortaya çıktıkça ve bu deliller önüne getirildikçe, kendisinin belki bildiği ama başkasının bilmediğini zannettiği gerçeklik karşısında tavır değişikliğine gidebiliyor” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.