Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Bakanı İpek, Samsun’daki Kurumları Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Kenan İpek, Terme ilçesinde HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız’ın eşinin cenazesine katıldıktan sonra Samsun’daki kurumları ziyaret etti.İlk olarak Samsun Adliye Sarayı’nı ziyaret eden Bakan İpek, burada duruşma...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2015 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2015 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Bakanı Kenan İpek, Terme ilçesinde HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız’ın eşinin cenazesine katıldıktan sonra Samsun’daki kurumları ziyaret etti.
İlk olarak Samsun Adliye Sarayı’nı ziyaret eden Bakan İpek, burada duruşma salonlarını, hakim, savcı ve avukatların odalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Bakan İpek, daha sonra Bölge İdare Mahkeme Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ardından Samsun Valiliği’ni ziyaret eden Bakan İpek, burada Vali İbrahim Şahin ile bir araya geldi. Bakan İpek’in valilik ziyaretine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.
Bakan İpek, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yılmaz, Bakan İpek’e Samsun’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan İpek de Samsun’un Türk tarihi açısından önemli bir şehir olduğunun altını çizdi.
Bakan İpek, ziyaretlerinin ardından Atakum ilçesinde Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Parkı’nı inceledi. Bakan İpek, Samsun’daki ziyaretlerinin ardından karayolu ile Ankara’ya hareket etti.
Ziyaretlerinde Bakan İpek’e Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, HSYK Başkan Vekili Metin Yandırman, Müsteşar Vekili Basri Bağcı, Müsteşar Yardımcıları Selahattin Menteş ve Müse Heybet, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Kocak ve Bölge Adliyeler Başsavcısı Fahri Gülay eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.