Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Bakanı Bozdağ: “Türkiye Terörle Mücadelesini Bu İş Bitti Denilene Kadar Kararlılıkla Sürdürecek”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin terörle mücadelesini bugüne kadar etkin bir şekilde nasıl sürdürdüyse bundan sonra da aynı şekilde sürdüreceğini söyledi.Yozgat’ın Sorgun İlçe Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Odası yeni...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin terörle mücadelesini bugüne kadar etkin bir şekilde nasıl sürdürdüyse bundan sonra da aynı şekilde sürdüreceğini söyledi.
Yozgat’ın Sorgun İlçe Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Odası yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin, milletin sandıkta tesis ettiği siyasi istikrarla yine milletin sandıkta kurduğu güçlü AK Parti iktidarları ile yoluna devam ettiğini belirterek, “Hükümetlerimiz döneminde ortaya konan iyi yönetim anlayışı, geceyi gündüze katarak koşan çalışan ter döken anlayış Türkiye’ye ve aziz milletimize kazandırmış, bundan sonra da kazandırmaya devam edecektir. Her taraf yangın yeri gibi, Suriye yanıyor, Irak yanıyor, Ukrayna öyle, Yunanistan öyle, ekonomik sıkıntılar başka yerlerde yine öyle. Bakın bu kadar etrafında yangın olan bir ülke Türkiye ama hamdolsun Türkiye’de yangın yok. Türkiye’de istikrarsızlık yok, Türkiye’de zayıf iktidar yok siyasi istikrar var, iyi yönetim var, güven var. Bunu korumakta da kararlıyız, kimse Türkiye’nin siyasi istikrarını, Türkiye’nin yürüyüşünü, kararlı adımlarını durduramayacaktır, Türkiye yoluna devam edecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.
"TERÖRLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDİLECEK"
Türkiye’nin terörle mücadelesini bugüne kadar etkin bir şekilde nasıl sürdürdüyse bundan sonra da aynı şekilde sürdüreceğini vurgulayan Adalet Bakanı Bozdağ, “Türkiye’yi Suriye’ye, Irak’a dönüştürmek isteyen taşeronlar ve o taşeronları kullanan ağababaları bugüne kadar nasıl kaybettilerse bugün de yarın da kaybedeceklerdir. Çünkü bu milletin sağduyusu, aklı selimi Türkiye devletinin gücü kudreti ve bu devletin yönetici aklı olan hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin sağduyulu emin ve kararlı mücadele anlayışı her zaman olduğu gibi netice alacaktır. Terör bitene kadar bu mücadele devam edecektir. Silahlar bırakılmakla kalmayacak gömülecek ve ondan sonra bu iş bitti denilecek. Oraya gidene kadar geri adım yok, gevşeme yok, vazgeçme yok, kararlı bir şekilde devam edecek. Nasıl şehirlerin içi teröristlerden temizlendiyse, kazdıkları hendeklere onlar gömüldüyse, bu ülkenin kırsalı, dağları, ovaları da her yeri de terörden ve teröristlerden temizlenene kadar, bu mücadele kararlı bir şekilde devam edecektir. Bu vesile ile ülkemizin birliği ve beraberliği bölünmez bütünlüğü için şehit olan bütün vatan evlatlarını şükranla, minnetle, dua ile yad ediyorum. Eğer Türkiye’de biz bu ülkenin birliği, beraberliği, bölünmez bütünlüğü için ölmeyi göze almazsak Türkiye diye bir vatanının üzerinde alnımız ak, başımız dik yaşama hakkını kaybederiz. Türkiye üzerine hesap yapanlar bunu iyi bilsinler bu ülkede 78 milyon gözünü kırpmadan şehadet mertebesine koşmaya hazır insan vardır. Allah’ın izni ile bu anlayış olduğu sürece de Türkiye yoluna güçlü bir şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.