Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: “AK Parti’ye kimse operasyon düzenleyemez”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kimsenin AK Parti’ye operasyon yapamayacağını söyledi.Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Büyük Sinema Salonunda düzenlenen AK Parti Temmuz Ayı İl Danışma Meclis Toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kimsenin AK Parti’ye operasyon yapamayacağını söyledi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Büyük Sinema Salonunda düzenlenen AK Parti Temmuz Ayı İl Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Burada konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, ne Cumhuriyet Halk Partisi ne de Milliyetçi Hareket Partisi ne de diğer partilerin, AK Parti’nin yaptığı gibi her daim halkıyla beraber olma çalışmalarını yürütmediğini belirterek, “Hepsi Ankara’da ayak oyunlarıyla meşgul. Kimileri kongrelerle meşgul,kimileri başka şeylerle meşgul, siyaseti ayak oyunları üzerinden dizayn etmeye çalışıyorlar. Bu millet oyunu sevmez, ayak oyunlarını da sevmez, ayak oyuncularını da sevmez. Ankara’da hesap kitap yapmakla olmaz. Diğer partiler değişimi bir türlü başaramadılar. AK Parti 14 yıl oldu. 14 yıl içerinde AK Parti şuanda 3’üncü genel başkanını görevlendirmiştir. İçinden 3 genel başkan çıkardı, değişim yaşadı. İçinden 4 başbakan çıkardı. İçinden 2 cumhurbaşkanı çıkardı, bir değişim yaşadı. AK Parti değişim isteyenlerin de partisidir. Tereyağından kıl çeker gibi milletin meselelerini çözmede gösterdiği başarıyı siyaseti yürütmede de gösteren bir partidir. Bu bizim kurumsallaşmamızın, güçlü altyapımızın ve bu noktada birlikte hareket etme iradesini ortaya koyan tabanımızın gücünü göstermektedir” dedi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşmasında, başkalarının AK Parti’ye operasyon çekemeyeceğini ifade ederek, “Ne paralel çete bunu yapabilir, ne başka çeteler yapabilir. Dikkat edin geçmişte Cumhuriyet Halk Partisine operasyon çekildi, kaset operasyonu. Muvaffak oldu mu? Oldu genel başkan değişti. MHP’ye operasyon çekildi genel başkan yardımcılarının neredeyse tamamı değişti. AK Partiye dönük operasyon başarılı olamadı. Neden olamadı. Çünkü operasyonculara kul köle olacak bir siyasi kadro yok burada. Kendi liderine, kendi siyasetine bağlı bir kadro var. Kimin ne olduğunu hangi hesapların neyi yaptığını en iyi bilen ve değerlendiren kadro. AK Partinin bu açıdan da Türk siyasetinde de çok önemli bir markalaşmayı gerçekleştirdiğini de buradan ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.