Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Gül’den "Cemaat" Yanıtı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Dışişleri Müsteşarı Özdem Sanberk’in hakkındaki iddialarını yalanladı. Gül Sanberk’in sözleri için "İftiraya varan açıklamalarını yersiz ve maksatlı buluyorum" ifadelerini kullandı.Eski Dışişleri...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Dışişleri Müsteşarı Özdem Sanberk’in hakkındaki iddialarını yalanladı. Gül Sanberk’in sözleri için "İftiraya varan açıklamalarını yersiz ve maksatlı buluyorum" ifadelerini kullandı.
Eski Dışişleri Müsteşarı Özdem Sanberk, bir röportajında Abdullah Gül’ün döneminde cemaatçilerin Dışişleri Bakanlığı’na yerleştirildiği iddiasında bulunmuştu. Sanberk’in iddialarına "11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi Resmi Twitter Hesabı" üzerinden yanıt veren Gül, "Devlet ve siyaset hayatımda benimsediğim ve izlediğim en önemli ilkeler her zaman liyakat ve devlete sadakat olmuştur. Bir internet sitesine verdiği mülakatta hakkımda asılsız iddialarda bulunan kişinin uzun yıllar hizmet ettiğim Dışişleri Bakanlığı’nda Müsteşarlık yapmış olması ayrıca üzüntü vericidir. Bilgi sahibi olmadan iddia sahibi olan bu kişinin çelişkili ifadeleri ile şahit olmadığı bir döneme ait iftiraya varan açıklamalarını yersiz ve maksatlı buluyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.