Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Gül: “Olaylar Terör Kelimesinin Ötesine Geçmiş Boyutta”

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari Çukurca’da 8 askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Bugün maalesef 8 askerimizin şehit olması hepimizi derinden yaraladı. Önce ailelerine, milletimize ve bütün silahlı...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari Çukurca’da 8 askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Bugün maalesef 8 askerimizin şehit olması hepimizi derinden yaraladı. Önce ailelerine, milletimize ve bütün silahlı kuvvetlere başsağlığı diliyorum” dedi.
Abdullah Gül, İstanbul Maslak’taki Çamlıtepe Camii’nde kıldığı cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Son dönemde artan şehit haberlerinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Gül, bu sabaha karşı Çukurca’da 8 askerin şehit olmasıyla ilgili olarak, “Bütün şehit haberlerini duydukça çok büyük, derin üzüntü duyarız. Bugün de maalesef 8 askerimizin şehit olması hepimizi derinden yaraladı. Önce ailelerine, milletimize ve bütün silahlı kuvvetlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Tabii, olaylar terör kelimesinin, ifadesinin ötesine geçmiş boyutta. İnanıyorum ki bütün devletimiz çok yönlü politikalarla bu tehdidi yok edecektir. Tekrar acımız çok büyük. Herkese başsağlığı dilerim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.