Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD’de Trump karşıtı protesto gösterileri başladı

WASHINGTON (İHA) – ABD’de Federal Hükümetin kapanmasının ardından ülke genelinde Başkan Trump karşıtı protesto gösterileri düzenlenmeye başladı.ABD’de Federal Hükümetin kapanmasından sonra ülke genelinde ABD Başkanı Donald Trump’a...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD’de Trump karşıtı protesto gösterileri başladı

WASHINGTON (İHA) – ABD’de Federal Hükümetin kapanmasının ardından ülke genelinde Başkan Trump karşıtı protesto gösterileri düzenlenmeye başladı.

ABD’de Federal Hükümetin kapanmasından sonra ülke genelinde ABD Başkanı Donald Trump’a tepkiler giderek büyüyor. Protestocular Trump’ın Florida’daki evinin yakınında toplanan, iki üç yüz kişilik gruplar halinde Trump karşıtı protesto gösterileri başladı. Chicago, New York, Kuzey Carolina, Los Angeles, Pennsylvania eyaletlerinde çok sayıda gösterici sokaklara çıkarak Trump’ı protesto ediyor. Gösterilerin gece saatlerinde daha yoğun ve kalabalık olması bekleniyor.

ABD genelinde Trump’ın başkanlıkta birinci yıldönümünde yürüttüğü politikalarına karşı ve dün gece yarısından sonra Federal Hükümetin kapanmasından sonra ülke genelinde gösterilerin başlayacağı ve iç karışıklığa doğru gidebileceği belirtiliyor. Chicago, Teksas, Virginia, Los Angeles’taki organizatörler, devlet görevlileri ve ünlüler de dahil olmak üzere binlerce kişinin Belediye Sarayı’na yürüyeceği açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.