Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD Başkan Yardımcısı Biden’ın TBMM ziyareti

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’a TBMM ziyareti anısına, darbe teşebbüsü sırasında parçalanmış bir mermer parçası verildi.ABD Başkan Yardımcısı Biden, TBMM’yi ziyaret etti. Biden ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’a TBMM ziyareti anısına, darbe teşebbüsü sırasında parçalanmış bir mermer parçası verildi.
ABD Başkan Yardımcısı Biden, TBMM’yi ziyaret etti. Biden ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan’ı İsmail Kahraman ile yaklaşık bir saat görüştükten sonra TBMM Başkanı Kahraman ve ABD Başkan Yardımcısı Biden TBMM’yi ziyaret ettiler. Dört partinin temsilcilerinin de yer aldığı ziyarette, Kahraman ve Biden birlikte Şeref Holü’ne geldiler. Burada ABD Başkan Yardımcısı Biden’a darbe teşebbüsü hakkında bilgi verildi. Kahraman ve Biden buradan Başbakan Ofisi’ne geçtiler, ardından Çankaya Köşkü’ne geçtiler.
Biden’ın 11 Eylül vurgusu yaptığı öğrenilerek, 11 Eylül’de kendilerin de polisin koruması altında olan yerlere gittiklerini söylediği kaydedildi. Meclis Başkanı Kahraman ise demokrasi vurgusu yaptığı belirtildi.
Biden yabancı gazetecilere darbe girişme ilişkin olarak, olayın korkunç olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Biden’a darbe teşebbüsü sırasında parçalanmış bir mermer parçası ziyaretinin anısına verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.